Azért az érdekes, hogy 8-10 forinton volt a jegyzés, most meg 9 forinton eldobálják. Úgy, hogy előtte valaki 1 db ot vesz 9 ft-ért. Egész nap 10,5 ért is lett volna vevő, majd egyszercsak valakinek lesz 9 ft -ért is eladó. Érthetetlen. 10-ért nem adja de 9-ért igen.
Nem tudom mi értelme azoknak a részvényeknek, amiket bevezetnek, de nincs kötés vagy csak alig. Ha rajtam múlna, lenne valami szankció az illikviditásra.
Biztos nem ez lesz… Autowallis és társai. A fórum is halott. 3000 ft os kötés. Szép. Biztos semmi hátsó szándék nincs ebben. Mivé lettél magyar tőzsde….🥺😭
azt hittem szórakozol de rákerestem,, ilyen nincs Mancika maradt csak a cégnél, mindenki ott hagyta? mi van a korábbi vezérigazgatóval- nagytulajdonossal? ő miért tűnt el a cégből a tőzsdére lépés előtt?????
Az információs dokumentumban azt írják, hogy a vezérigazgató "Az Interfruct
Kft-nél, mint főpénztáros és irodavezető felelős volt 8 fő pénztáros napi elszámoltatásáért"
Tájékoztató/Információs Dokumentum 2022. dec. 21. 11:43 Szerző: VERTIKAL Group Zrt. A VERTIKAL Group Zrt. Információs Dokumentuma elfogadásra került a BÉT által. Csatolt dokumentumok:
BÉT Xtend Piaci határozat 2022. dec. 06. 15:50 Szerző:
Budapesti Értéktőzsde A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen
Működő Részvénytársaság 61/Xtend/2022. számú határozata a VERTIKAL Group
Zártkörűen Működő Részvénytársaság Információs Dokumentumának
jóváhagyásáról. Csatolt dokumentumok:
VERTIKAL Group Nyrt.