De ha jót akarsz magadnak, nem mész a bizonytalanra. Ez egy jó papír. Amúgy meg nem a fórum után kell kereskedni. Másként amúgy meg én is kezdő vagyok.
Vásárhellyel az a "gond", hogy ott egy régen ismert és elismert embert szavaztak meg a kiábrándultak. Nem azért választották meg, mert az ellenzék összefogott, őket valszeg nagy ívben lesz@rják. 106 másik ilyen ember nem lesz és ahogy olvasom nagyon összefogás sem. Az kétségtelen, hogy az országban többen szeretnék ezt a hűbéres, szarosszájú rendszert eltörölni, de azok az emberek még nem kaptak alternatívát. Sajnos nem látok politikai kockázatot.
Igazad van. http://www.delmagyar.hu/hodmezovasarhely_hirek/5_ev_utan_7_gyermekkel_tertek_haza_/2121891/ Ez egy 2009-es iromány. A kommenteket érdemes elolvasni. Már akkor több hozzászóló felvetette, hogy a hazaköltöző Marki lehetne polgármester. Ismert ember Hmv-en. Függetlenként indult. Azzal a mondatoddal értek leginkább egyet, hogy: "Nem azért választották meg, mert az ellenzék összefogott, őket valszeg nagy ívben lesz@rják."
Beleolvastam... elképesztő... csak mondja és mondja, meggyőzni nem lehet, mert csak neki lehet igaza, nem is figyel oda a másik véleményére. Végső érve a másik lealázása, gyenge pontja emlegetése, ami esetleg nem is releváns a témában. Sajnos manapság ez a vitakultúra a menő.
(UP)PENINN