AHA. Azért önteni se kellett volna. Lehet a CECE miatt mégis az app az irányadó a jövő hétre az ML-eknél szvsz. Meg főleg a hétvégi események. Majd meglátjuk. Kellemes hosszú hétvégét Mindenkinek!
Ezentúl ide írok, aztán csak keményen a birkákkal... :) Nem baj az, ha van le irányú hozzászólás is, csak ne idióta módra legyen. Bízom benne, hogy lesz valami hír, meglepi jövő hétre.
most amatőr dolgot fogok kérdezni de egyszerűen nem tudom megoldani. Metalnal olvasom, hogy fibo 400%, meg 500%. investingen próbáltam de a jó Istennek nem tudok fibo 100%-nál nagyobbat "berajzolni". hogy a viharba kell?
nekem se a minuszolóval nincs bajom, se azzal aki lefele várja. pont annyi joga van le várni mint nekünk fel. a céltalan, b@asszuk fel a másikat és hergeljük megoldás nem jön be. ha ez a pete vagy ki elmondta volna értelmesen, hogy gyárekek, szerintem ebben nincs annyi érték mint gondoljátok és ezért menni fog ide, legyen. de ha Metál szóvá teszi a hülyeségét az azért jelent valamit. semmi építőt nem mondott. építő az is, hogy szerinte ezért meg azért szar a cég. feldolgozzuk, így gondolja, oké. de nem 3 percenként itt mindenki be lesz darálva jövő héten, szakadás van, ez 300 forintra irány... látjuk mi történik, nem vagyunk hülyék. az kielégítené az ilyen idiótát ha azt mondanánk: "dobtuk baszki. láttuk mit írtál, eldobtuk" nem hiszem. én pomperjre se tudok haragudni úgy mint az Opusos topik bár nem ismerem minden megnyilvánulását. én azt látom, hogy berakja a chartját, elmondja miért gondolja így és ennyi. lehet volt olyan húzása amivel kihúzta a gyufát, nem tudom. szóval ja.
(UP)PENINN