Éjjel bezárnak egy rakat CFD-t bukóban, az enyémet is... Majd nyitásra figyeld meg legalább lesz 48, ha szemetek akkor egyből 50.... vagy kötöm azon újra, vagy reménykedek, hogy még egyszer lenéz ide 46 felé, ahol vélhetőleg az összeset zárják...
Igen, én is jobb szeretem az ilyen helyeket. Meg ami érdekes, hogy a honlapon úgy látom van egy fix tizenpár darabos főétel választék, de van egy heti ajánlat, ami táblára van írva krétával és pl. amit mi ettünk, az sincs az étlapon.
ha összenézzük a fundával , akkor stimmel a terülés gondolat és ha 10 év után visszaesés jön majd akkor az a kexelo-s fej váll elképzelés is simán képben van lesz a hetesen https://invst.ly/9k34g
köszi, jól hangzik :) egyébként én azt gondolom sokkal jobb egy olyan hely ahol nem 100 féle étel kapható mert nem tudom elképzelni, hogy ott minden friss és minden rendben is van , szerintem korrektebb ha egy szűkebb kínálat van de az viszont gyorsan frissen kerül elő köszi a posztot
Szuper jó volt Egerben, ittunk forralt bort a főtéren és ettem szürkemarhás burgert, ami meglepően finom volt. Kósoltunk pálinkát is a hideg időre való tekintettel, a cigánymeggy, som pálinka igazán finom. A várban az igazi élményt a tárlatvezetés adja, csak erről sajnos semmi info nem volt a honlapon, pedig rengeteg pénzt költöttek a helyre az elmúlt 10 évben. Van több turnus egy nap, szóval egész napos program igazából, mert van a börtön részen és a kazamatákban is. Bóklászni és olvasni a kiírásokat unalmas, viszont a kazamatákban szervezett idegenvezetés maradandó élmény. Mivel a szálláson volt reggeli és vacsi, ezért 2 nap ebédeltünk csak. Egyik nap a főtéren az adventi vásáron, másik nap meg elmentünk a Macokba. Tényleg jó kis hely, az étlap sűrűn változik és nem túl nagy a választék, de a kaják különlegesek. Kicsit olyan feelingje van, mint a konyhafőnök főzős műsorban. Én harcsaroládot ettem újragondolt rakott krumplival, az megérte az árát, a feleségem kijevi csirkét gersli rizottóval, az annyira nem. Nem olcsó hely, kettőnknek volt majdnem 12k az innivalóval együtt, kicsit komolyabb ételek már 6-8eFt egy adag. Asztalt foglalni érdemes, mert miután leültünk pont délben, utána elküldtek vagy 5 csapatot, hogy minden asztal foglalt. Mondjuk a legjobb helyen van a vár tövében, aki bemegy a várba, elmegy az étterem előtt... A borsarok jól néz ki, de ha bort akar venni az ember, kilép az étteremből és a térig sétálva 5 borbolt mellett megy el. :)
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link