Kellően alulértékelt, fundásan/technikailag izgalmas papírokat monitorozunk. Megosztjuk egymással kiválasztási módszereinket, kutatómunkát végzünk, elemzéseket olvasunk, ötletelünk. Bárkit szívesen látunk, aki már külföldi piacokon tapasztalt trédernek számít, vagy aki ebbe az irányba kacsingat.
Ez tetszik. Ennyire rossz lett a jelentés? Ha hétfőn sem megy a csütörtöki alj alá, akkor egy felpattra jó lehet. 19 alatti stoppal 3:1 R/R. Köszi szépen, hétfőn figyelem!!! Jó hétvégét!
Szia ! Igen, továbbra is ilyen TA alapú keresőt használok.A Stockfetchernek csak az ingyenes változatát használom így a fizetőssel nincs tapasztalatom.
Részvény kiválasztáshoz továbbra is a StockFetcher-t használod? Ha igen az ingyenes, vagy fizetős verziót? Ha a fizetőst, mennyire vagy megelégedve a szolgáltatással?
A mai "tippmix" jelenleg állása: YELP: +7% SPWR: --5% Ezek a várt irányba m ennek. Ez viszont nagyon nem: FOSL: -15% A december végi alj 13.6 volt. Ez támasz lehet ha holnap felett nyit.
A Nasdaq a 2018 szeptember körül indult esésének utolsó fontos fibojánál van éppen. Ha ezt még átviszi, akkor ott van a 7100 körüli csúcs mint ellenállás: https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_49e0cca08c22dfa4a57c13f4f5860465.png Ez 7020-7100-as sáv megfoghatja elsőre szerintem. Ezt figyelem én is. Ha innen lefordul egy picit, akkor el tudom képzelni azt, hogy kialakul majd egy inverz fej váll (aminek már csak a jobb válla hiányzik), és megy az index új ATH-ra.
Amazon-ról mi a meglátásod? 1690 volt a korábbi csúcs, ha 1700-at átviszi, akkor szerintem szabad az útja. Viszont az árbevételi elvárás erős.. viszont szerintem el sem kell érnie teljesen, hogy elkezdjék venni.
Ha levanszorog 10,5 ala, akkor legalabb a kovetkezo jelentesig veszek belole. Azt neztem, hogy attol, hogy nem termel profitot es a fedezete egyre romlik, az elvarasokat szokta hozni.. talan eleri azt a szintet, amikor valakinek megis megtetszik.
Ilyen, amikor a semmire eltemetnek reszvenyeket. Jonnek a faszsaggal, hogy a facebook accountok tobb, mint a fele fake.. de a user data reportban nem accountszam szerepel :)
A Fed döntés, Apple eufória átvitette FB-vel is a 150-et. Viszont +4%-kal veszélyes nekimenni a gyorsjelentésnek, mert könnyen pánikba fullad, ha marginális lesz az eredmény.
Törölt felhasználó2019. 01. 30. 20:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
En nem turbo certizek, cserebe nagyobb tokearannyal pakoltam meg.
Meg azt is kell nezni, hogy a 11,6 azert 50%-kal lejjebb van a mostani indulotol :) Ott mar nagyon jo mutatok voltak (itt sem rosszak meg, de erted a lenyeget).
Lehet, de azert ennyire nem volt jo a jelentes.. En 13%-on kipattintottam nyitoban, ha megy tovabb, akkor had menjen, de nem adok ra sok eselyt. Szerintem itt 20 korul stabilizalodik.
Azért jóval több mint 10%-ot szokott felfele menni. Pl 2018/12/24-én 11.67-en zárt, és 2019/01/09-én meg már 16.39, sőt kicsit később matgab eladása után 16.9 is :) A 16.39-cel számolva is kb +40%-ot ment karácsony és 1/9 között.
AMD: Igen, gondoltam is rád, hogy még a normál kereskedési időben kistopoltál volna. GME: Hát igen nem szép, hogy 11.65 alá zárt. Viszont naposon ránézve a chartra távolról látszik az, hogy szeret esni a részvény, de ezeket általában nagy felfutás követi az ilyen eseteket, még akkor is ha utána további lejtmenet jön. Ez a felmentel bőven az első fibo szint fölé szokott menni (ami most kb 13). https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_176261e25cf07a01a11a81ce8a02dab3.png Ettől függetlenül ha 12 fölé menne, akkor lehet már eldobok belőle egy kicsit, és menne a maradékra a stop.
Csak és kizárólag felpattanásra kereskednénk benne. Legalább én igen. Múlt héten aktívan követtük Macy's-t is, nekem 1 hétig volt meg, és nem is tervezek ilyen vola mellett ennél tovább tartani ehhez hasonló papírokat. Ezek szerintem csak arra jók, hogy néhány százalékot jó esélllyel ki lehet belőlük hozni abszolút spekulatív jelleggel.
En nem vagyok egy nagy chart olvaso, de nem tudom, mit lattok ebbe bele? Az elmult 3 evben masszivan esett, es a legnagyobb felmenet ebben az idoszakban max. 10% volt. Most esett 27%-ot, de kb. csak visszazakozott a december vegi szintekre (es akkor meg hittek benne a befektetok, hogy talalnak finanszirozast, most ugye ez elillant). Itt egy max. rovidtavu swing lehet 11,8-ig, 12-ig, de a kockazat nyereseg arany szerintem alacsony. Aztan majd az ido megmondja pontosan:)
Kistopolódtam volna, úgyhogy jobb hogy nem nyitottam végül meg. 19,8 körül nyitottam volna, és a szívroham kerülgetett volna 18 körüli after hoursban. Azóta persze valószínűleg jóra fordul a történet, de valójában ezt tegnap megvenni tényleg fej vagy írás lett volna. :) Az ilyet nem bánom. GME tetszik. Azt mondod jó lehet? Durva ez a majdnem 20%-os rés. Az viszont nem nagyon tetszik, hogy 11,65 alá bezárt óráson, de még naposon is. 13-ig várod? . https://www.tradingview.com/x/Z6JcFZ3S/
Törölt felhasználó2019. 01. 30. 00:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
Azt otlottem ki, hogy en sem tartom sokaig, meglatjuk, a holnapi nap hogyan alakul. Elegge bizonytalan, a menedzsment hivatalbol optimista, max 1-2 honapig lehet tartani, mert a kovetkezo gyj-re mar jobban viritaniuk kell, igeretekkel tele a padlas:) A FB-kal kapcsolatban optimistabb vagyok, az kozeptavon is jo lehet, amig be nem ut a krach mindenhol.
FB-ba is beszalltam a lenti totymorgasban. Annak nagyobb a fustje, mint a langja.. picit csokken a felhasznaloszam novekedese, meg sok legbol kapott per.. szinte semmi sem valtozott 220 ota. Majd a holnapi gyj megmondja:)
Top picks