Szombaton is marad a frontmentes időjárás. Eleinte sokfelé lesz párásság, ködfoltok, szürke rétegfelhőzet, de keleten már reggel több helyen kisüt a nap.Napközben, szerte az országban nő a valószínűsége több-kevesebb szűrt napsütés előfordulásának. Kelet felől egyre nagyobb térség felett vékonyodik el legalább időszakosan a felhőzet. Elsősorban a Dunántúl területén maradnak egész nap szürke, felhős tájak.Napsütés kialakulása esetén akár 10 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet, míg makacsan megmaradó köd- és rétegfelhőzet esetén jóval visszafogottabban emelkedik a hőmérséklet.Este, éjjel ismét vastagodik a felhőtakaró, majd szórványosan mérsékelt vagy gyenge erősségű esők, szitálás is előfordul. Marad a gyenge légmozgás.
nem mondod... habár én is ezt olvastam. de az előbb hallgattam az info rádión a híreket (magyarország hírrádiója), és meglepve hallottam, hogy a fitch is megerősítette magyarország besorolását, ezzel mindhárom hitelminősítő megerősítette, és mindhárman pozitívan tekintenek magyarországra. hát, végülis nem hazudtak. a kilátásról nem történt említés, monnyuk az biztosan nem is fontos egyáltalán.
Ott van az USD és a HUF is külön-külön. Állítólag T+2 nap lehet hozzáférni, az Erste Netbróker topikban ezt írták. Megvárom a hétfőt, ha nem lesz változás, marad az ügyfélszolgálat...
Találgatok. Az USD számla, amelyre váltottál, azoknak a pénzszámláknak a körébe tartozik, amelyekkel a TBSZ-ednek szabad gazdálkodnia? Amelyeket a TBSZ "lát"?
Igen, minden stimmel, próbáltam úgy is, hogy csak egy darab papírt tudok-e venni, ugyanezt írja. Ternészetesen ugyanaz a számla (TBSZ2023). Sem asztali gépről, sem mobil appról nem megy.
Nekem ilyen anno az otp-direkten is volt, sima bet papirral, volt pénz azt kiirta nincs fedezet, vagy 3 szor kuldtem be azt a tranzakciok ellenorzése menuben, irta hogy meghiúsult....pasz a nejemnek van erste de o nem gyakran vesz..csak tart..
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi