Köszönöm szépen mindenkinek! Ma jött meg az asszony kincstári pénze:) T+3 ban. Mondom magamban reggel,hogy be kellene tenni nyomdába....3480 ért tudtam volna megvenni a papírt! Alatta zárt...mondom, egy leb@szást megúsztam!:)
Nem hisz a globális felmelegedésben a fickó… pár év alatt leolvasztja a jeget is róla. Beröffenti a szénerőműveket meg társai… nem lesz ott klíma cél! Olaj kell majd a fasza Cadillacbe az lesz újra az amerikai álom! Mindig nem értem Musk mit akar emellett a Trump mellett… nekem eddig sem volt szimpatikus, de látszik a Teslája egy bullshit hóbort volt.. csak a duma volt, hogy mekkora környezetvédő! Szerintem a Cripto fanok is ki lesznek tömve… két mágus ebben egyetért felnyomják az árfolyamot.. kitömik a piciket és azt mondják a dollár stabilitása az elsődleges cél! Mégse Cripto…
Nyomda? Igazi nyugger papír! Stabil osztalék, stabil növekedés… egy-egy hullám van benne. Digitális választás jövőre be tud zavarni benne… Amúgy elvannak. Beleveszel nem tudsz beragadni, mert egyenlőre egyszer mindig kiolvad…
Nyomdát éves távra kellene tervezned minimum pedig . Vagy pedig megfelelôen elkapni a be kilépési pontokat úgy hogy mintha folyamatosan benne lennél de még sem ücsörögsz benne . 😂 Azért az Amerikai piac nagyot szólhat ..
Hát érdekes lehet attól függ mit lép Trump papa szerintem az lesz a nagy kérdés… hozza a vámait, az nem lesz jó nekünk… az ő inflációjának sem. Piac nem szereti a magas infla adatokat. Eleve elég költséges dolgokon agyal Trump. Na oda meg sok Dodo fog kelleni, az felhajtja a hosszú kötvények árait, így sokan átmennek a 10 éves amcsi állampapírba… mert ott a kamat emelkedik. Ha elkezd Kanadával háborúzni, az aztán beláthatatlan következményekkel jár. Én már gondolkoztam veszek valami olyan céget, ami papír alapú térképeket gyárt… meg ilyesmit. Mert átnevezi a Mexikói-öbölt, Amerikai öbölre… ott szinte mindent cserélni kell XD Vagy olyan céget nézek, aki táblákat gyárt XD
Ma 20 fttot tudott menni a nyomdám...többet vártam, de inkább komótosan és stabilan tartsa magát. Ha pénteken 4500 felett zárnánk annak is örülnék! Csalódás volt a mai nap,aztán lehet magasra tettem a mércét.
Mivel most 393 meg mondjuk 40 Ft oszti aminek sac kb 2 szeresével szokott emelkedni osztiig egy részvény . Meg némi hype , jó eredmények .. Máris 500 felett tartunk .. Sacc per kb 😂😂
Annak nem kell lottozni....én meg kénytelen vagyok sütni a májat itthon....ez volt a délelötti munkám...most már presszozok 2 óraja....sokan vagxunk.. https://kepkuldes.com/image/t6qBkFu
CIG nagyon szép, közelíti a 400-at. Nem tudom, mikor hirdetik ki az osztalékot, de ha bemondanának mondjuk 45 Ft-ot, az még lökne egyet az árfolyamon, ez esetben 10% osztalékhozam 450-es árfolyam...
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky