Ma elmegyek a raktáramba, sajnos Uj évre szerettem volna kedveskedni, forum szerkesztotarsaimnak.Itt tartom csodás Lenin könyveket, keziratokat, bélyegeket, mesekönyveket, stb..A szerkesztőtársaknak szeretnék kedveskedni 1-1 Lenin művel.Remélem találok, szép, szinte új példányokat.Valahogy majd eljuttatom.Majd itt megbeszéljük.
Akkor neked az arany alap vagy lett volna . Indexek ? Külföldi piacok ? Semmi ? Waberer’s sérülékeny hiába istenítik, alteo is .. Érdekes Nyomda nem vonz Zwack ? Szépen lehetett az posztokat eltenni és az árfolyam is stabil .. befektető - 4ig ??
Richter, Alteao, AW, Wabers (teljesen szubjektív és épp ezért vitatható, de nálam célkeresztben vannak). Félre ne értsd; az OTP jó, nekem is van (bár én most adtam el,de tervezek visszaszállni), de az hogy azon kívül itt nincs mire nézni, az szerintem nem igaz.
Leminősítés lehetőségére utaló negatívra rontotta az eddigi stabilról Ausztria hosszú futamidejű külső államadósság-kötelezettségeinek kilátását a Fitch Ratings. A nemzetközi hitelminősítő egyben megerősítette az "AA plusz" szintű, elsőrendű osztrák szuverén besorolást.
Csak felvetés, nem igazi vitatkozás - hozzá nem értés hiányában :-) Szóval ha Európában esetleg több/sok éves válság lenne, ami szerintem a covid óta van is, akkor a szállítás-raktározás (Hungarocamion üzletág) idővel akár inkább viheti is a pénzt, mint hozná. (Ebben az ágazatban egyébként öldöklő verseny van még a minőségi nagyok között is, mint a Wabi, a kicsik meg halomra hullanak). Szerintem a Wabinak a másik lábait kellene mostanában izmosítania, ahogy egyébként teszi is a Posta Biztosító útján is jelenleg, és minden pénzt ezekbe kellene betolnia. Ezért ha én Wabi lennék, valszeg ilyenekbe irányítanám a pénzt, nem annyira osztalékba. Ebből is látszik, milyen jó, hogy nem vagyok Wabi :-)
Otpt, wabererst vennék mint részvényt tbszre ez az egyik fél. Mivel nem szereti a kockázatot másik fél állampapír. Otp, wabi fizet osztalékot olyan mint a kamat.
Van benne valami, most sokkal több tényező kerülget minket + a politika is. Szóval ha jön a medve több évig hatással lehet a bétre, nem egy laza szakadás lesz amit érdemes megjátszani! Jó éjszakát kívánok!
Külföldit biztos nem enged....ma is rágta a fülem, hogy addig szórakozom, míg elúszik a pénz is a nyereséggel! Na ja nem volt a gyerek akkor két lakás ára volt a tőzsdén. A vicc az, hogy 14 körül kezdtem vagy előtte a tőzsdét, mindegy hol vettem a részvényeket bukta volt! 3.ik évben volt valami plusz. Btel meg társai tanítottak, Otp- mol- richter- mtelekom, minden esett!
Igazad van Toka Úr, de az asszony nem akar semmi ilyet mert a kisgyereknek van egy lakás a nevén. Kérdeztem tőle, hogy nyugdíj előtakarékosság? Mert apránként amit ráteszünk az valami 30 % körül fizetne ha jól tudom. Azt se akar, mert volt anno az a lenyúlás... Akkor marad és nézegeti, hogy elolvad az a pár millió. Majd megbosszulom itt a tőzsdén:) Köszönettel!
Babakotvèny 2032/s sorozat még jo kamattal megy..max 1.2m fizetheto bele..kamatperiodusa azt hiszem dec 20 al kezdodott...de a gyerek 18 eves koráig nem fersz hozzá...kamat 20,6....
Hát én ott is felosztanám különböző papírokba! Nem vennék, csak egy félét. 6,75 körül mennek ezek a fixek… elég karcsú, de na. Bmáppal kombinálnám.. novemberi infla adat 3,7%… szóval skippelném PMÁP-ot. Ha változik a helyzet át lehet súlyozni. Én a bankokat skippelem :)
Azt én is almával vagy paradicsommal ettem sokat. Hetek óta nincsen a lidl ben kacsaháj! Szakmázzunk kicsit... Jövő héten lejár az asszony kincstárjegye. Néztük itthon, hogy csak 3 éves lekötésre van? Mit lehetne kezdeni vele?, mert tőzsdézni nem engedi. Hol érné meg lekötni vagy mire? Meg kérdezni szerettem volna, hogy a bankos papír a fbhj, itt 900 körül elvan vagy mehet 700 ig is mint tavaly? Köszönöm szépen a választ ha tudsz segíteni!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky