A Kiskörút túlpartjáról :)) Egyetem tér 1-3. Az Ebroki elemzői állást hirdet részmunkaidőben diákoknak. Teljesítmény-arányos bérezés, felvételi vizsga, jelentkezni ápr. 12-ig, hátha Téged érdekel. Közben levették a cikket, lehet, hogy máris betöltve? :) 250e bruttó tényleg jól hangzik, de kérdés, mi van mögötte, pl. van-e időd online tőzsdézni közben? :)))
Törölt felhasználó2003. 04. 09. 23:38
lehoka te közgázon végzel mostanában? milyen szakon ha megkérdezhetem?
Most akkor kezdődik egy újabb balhé? Csak van annyi eszük, hogy nem nyitnak egymás után két háborút is? Ha mégis muszáj, szerintem hatalmas medve cammog át a tajgából. Ha fokozódik a koreai helyzet, a piac pár napon belül el kezdi árazni, a második háborúra viszont már nem rally lenne a válasza...
Lehoka! Pár kérdés: 1.Bármire lehet shortolni az equitasnál? Ilyen kis papírokra is? 2.Honnan veszi a papírokat a brókercég? Saját ügyfelek számláiról, saját részvényeit adja kölcsön, vagy a KELER-től kölcsönzi? (Bocs, ha nagyon nagy hülyeségeket kérdezek) Kezd érdekelni a shortolás, különösen az elköv időben...
Törölt felhasználó2003. 04. 10. 11:43
Suttognak a kofák: gépipar főleg Mgép-Linamar, akár képbe jöhet a győri is!
Hi Lehoka! Szakadj még el egy kicsit a longjaidtól egy válasz erejéig. :)) Csak a TDT keretében lehet shortolni? én úgy gondoltam, hogy akár több napig is tartanék short pozikat. Azt nem lehet?
Nem tudjátok, hogy mennyi részvényt szerezhetett az SP IMI? 90% felett netán? Nem várható esetleg valami kiszorítás? A törv-i minimumnál 20%-kal magasabb árat adtak = nagyon akarták, hogy el is fogadják; ki akarják vinni a tőzsdéről, valósz 100%-os tulajdon a cél. Lehet, hogy a maradék részvényekért akár jóval magasabb árat is megadnak majd??? Szerintem még nem lefutott az IEB-buli sem.
És kinyeri a pplast rába forgalmi versenyt? :) -egész nap fej fej mellett... Sajnos a Rábát nem tartotta meg a +, éreztem, hogy erősebbek ma az eladók. Ezért itt még lesz forgalom, a fenti vereseny győztese is a Rába lesz :)
gyakorlatilag akkor csak az 5 blue papírra van TDT, kevés kivétellel (pl aki bevállalta az első +15%-os pplast nap után a másodikra 5*pénzzel a longot... az már a déltengereken nyaral Lámával :))
equitasnál lehet látni, hogy az egy ajánlati szinten belül mekkora csomagok vannak? pl most a pannonplaston van 5703 db 4 különböző cégtől 4 ajánlat. de hogy melyik ajánlat mekkora az látható valahol? pl 1*5000, + 3*pár száz?
Törölt felhasználó2003. 04. 11. 15:52
Előzmény:
törölt hozzászólás
igazad volt, tényleg megindultak... matáv, mol, richter
TIPPSAROK