A tegnap elmaradt korrekció talán ma megvalósul. USA emelkedik, Európa emelkedik, ha jól tudom Japán is OK, mi kell még a magyar tőzsdének? Ébresztő emberek !!!
Hol vannak a nagy vevok? Sehol senki! Semmi hir sincs ami indokolna az esest. Tudomasom szerint! Sot mindenki azt irta a huzo reszveny lehet ma. Ugy latszik lefele huzo.
sziasztok srácok! megírnátok hogy mit vártok a közeljövőben a blue chipektől és egy két kisebb papírtól pl phylaxia, synergon, fotex. nem nagyon tudtam figyelni a dolgokat mert össze vissza vizsgáztam és kezdenek a pozijaim bukóba átfordulni. mit csináljak? még van felhasználható pénzmagom is
Szia klajos, Egy technikai jellegű kérdésem lenne. Friss chartrider.hu felhasználó lévén, azt szeretném megtudni, hogy pl. a 9735-ös és a 9605-ös ajánlást (de úgy általában a be és kilépési pont ajánlásokat)hol lehet megtalálni a chartrider.hu honlapon belül. Üdv.:
Szia Gomboc! Én a Matáv, Richter, Synergon esetében (természetesen poziból mondom :)) emelkedésre számítok. A többiről nem tudok érdemben nyilatkozni. Persze ez csak az én véleményem, s mint olyan óvatosan kezelendő.
Kösz a tippeket, az elsőt már el is követtem tegnap, nem sikerült elvernem a pízt, de nem adom fel! A 3. pontnál nem értem, hogy az inflációt miért nem hozza? Namostlebukok , de mindegy. Állampapírauxió, hogy néz ki? Hol van, mikor? Milyen weblapon van róla infó, stb... Az időtáv az kiszáémíthatatlan (sajna) lehet, hogy 1 nap lehet, hogy 3 év, de úgy tudom az állampapírokat lejárat előtt is el lehet adni. Üdv
Állampapír aukción csak brókercégek vehetnek részt. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy megbízást adsz a brókercégnek arról, melyik állampapírból jegyezzen neked, mekkora értékben, milyen árfolyamon. Az egyik héten a 3,6,12 hónapos futamidejű diszkont kincstárjegyek, a másik héten az államkötvények aukciója zajlik. Utána tudsz nézni a legutóbbi aukciós hozamoknak, ill. árfolyamoknak gazdasági oldalakon. Informáci ók az állampapírokról: www.allampapir.hu
Kösz a gyors választ, most nézem az oldalt. A Brókercégek szolgáltatásai egységárasak vagy végig kell nézni az összes weblapot a választáshoz? Vagy van tipped, hogy melyik a legolcsóbb? Bocs, hogy rombolom a topic színvonalát:)
Katalin! tényleg miért pont 512? titok? megérzés? tech. elemzés? és maveick miért pont 24200 (reggel írtad a richterről)? ezeket ex has mondjátok vagy van valami háttere amit én nem sejtek? kösz
Gondolom ezert es mert 24300-rol indultunk: "A szakértő szerint a blue chipek közül a Richter erősödhet leginkább, a nagyobb kapitalizációjú gyógyszergyártó tegnap már 1.5%-ot korrigált a hétfői 4%-ot meghaladó zuhanásból."
Kedves Gomboc2! Nekem is vannak Syn számaim, de semmi számmisztika, vagy hasonló, hanem a nagy, vagy legalább nagyobbacska forgalmú papíroknál használatos módszerem átültetésével./Abszo lút saját, s 4 éve tesztelt!/ A Synnél is működik, ha pörög, tehát kiemelve a jelenlegi időszak számai:496; 525;552; 587;643. stb.Az egyes számok között is tovább bontható, de azt csak akkor adnám, ha érdekel.Az 512 nálam vagy 510-re esik.Üdv.:
Re. viatoris Válasz: Chartrider.hu/Techni kai elemzés/Inside day Előző nap maximum + 5 pont, Előző nap minimum - 5 pont
Törölt felhasználó2003. 10. 29. 15:19
Ne haragudj, hogy egy kicsit megkavartalak. Természetesen én sem vagyok jós, s még azzal sem dicskedhetek, hogy a tapasztalat beszélt belőlem. Lényegében arról van szó, amit Konok már leírt. A Richter emelkedés előrejelzéséből én max. 100 Ft-os drágulást tartottam elképzelhetőnek a záróárhoz viszonyítva. De mint látjuk, ez egyenlőre nem jön be. Most az egyetlen reményem, hogy 16 óra körül megérkeznek a vevők plusz zárják a short pozikat, s így talán valamelyest csökken a veszteségem. :)
A nevem elírásáért természetesen nem haragszom. Én is szoktam ilyesmit csinálni, mint ahogyan az előző hozzászólásom is mutatja: dicsekedhetek-et szerettem volna írni.
kedves tancs! szívesen megismerkednék a módszereddel. persze amennyiben publikus. ha az, megadom az emailcímem és akkor küldd el oda a lényeget légyszi! gomboc18@freemail.hu ha igen, ha nem köszi
k. maverick! nem kavartál meg, már egy ideje ülök richterben és örültem hogy valaki optimista ezért figyelem fel rá. tudom konok hogy nem vigasztal de én is szegényedek....
egyébként meg csak azért kérdezem mert egy csomóan szoktak konkrét számokkal dobálózni itt a fórumon, ami vagy bejön vagy nem. kiváncsi voltam honnan jönnek ezek. laurion, zolko igazából a ti véleményetekre is kiváncsi lennék mert a csomóan alatt többek között rátok gondoltam. kösz...
Én alapvetően optimista vagyok a tőzsdével kapcsolatban. De ezek után jobban odafigyelek Korte vészjelzéseire. Ő megmondta: kis emelkedés, aztán jönnek a pofonok. Reméltem, hogy nem így lesz.
TIPPSAROK