menyus! Real time adatokat csak előfizetéssel lehet kapni. Én az MTI-Eco-t használom és mellette az ebrokert (IEB). Az ebrokerre ha előfizetsz egy magasabb díjcsomagra, ott láthatod az első néhány (talán 3) legjobb ajánlatot.
Irnál egy pontos cimet? Amugy megint mennyire véletlen hogy egyszerre kezdett el emelkedni a Mol meg a Richter is megint elkezdték a kettőből a tározást.....
Emelkedes ? Lehetseges a MOL miatt? En egyebbkent olyan gazarkepletet varok, ami eredmenyesse teszi az uzletagat! Ha nem kapja meg a MOL, elszamolhat minden SZ@rt a 3. negyedevre, es akkor ugorhat az allam reszvenypakett eladasa, vagy nem lesz zsiros afalat! Szerintem!
16:25-kor zárják a TDT longokat az aktuális vevőkből. Ha jól tudom, akkor a shortoknak elsőbbségük van, úgyhogy először az eladói oldalba harapnak bele, ha vannak nyitott shortok is. Ha TDT nélkül is van elég kereted, akkor szerintem inkább add el, és vedd vissza sima DT-be, azt nem kényszerzárják 16:25-kor, hanem átteszik normálba, és 0,25-öt vonnak a 0,15 helyett. Stoppal egyébként itt hagyhatod, én nem szeretek úgy TDT-t tartani, hogy nem vagyok gépközelben. a lényeg: kérdezted a véleményünket - rövid távon eltalálni csak szerencsével lehet, ezért csak magadra hallgass. én az otp-t nem tartanám, egist talán igen.
Zolko! tele lehet a könyv jelenleg nem látható, napon túli vételi ajánlatokkal. Te hol látod lehetségesnek a vételt holnap?
Törölt felhasználó2003. 10. 15. 13:36
szerintem egy nagy csapat TDT long csücsül benne, úgyhogy kiszálltam, egyébként is kell a zsozsó holnapra. délelőtt felszabadítottam 30%-ot. maradt ant, brau, phy, ráb, syn kb egyenlő arányban. cash 50%
A biztonság kedvéért beraktam visszavonásig érvényes eladási ajánlataimat az alábbiak szerint: 63-64-65 Ft-on 1000-1000 db. Legfeljebb ha széttépik visszavonom reggel.
Törölt felhasználó2003. 10. 15. 15:42
Valaki aki real-time adatokkal rendelkezik meg tudná mondani nekem, hogy 24.500 alá ment-e a Richter? Köszönöm. :)
Sajnos mar annyiszor megszivattak a befektetoket, hogy mar csak a tenyeknek hisznek! Mivel szerdara igertek a kepletet(meg olyan info is napvilagot latott, hogy 16-kor adjak ki) az arfolyam tulfutott lett es elrohant felfele! Mivel azonban nem tortent semmi az arfolyam csokkent! Ez az en velemenyem!
Mi van most? A: Kihirdetnek egy normálisan kiszámolt gázárképletet és 23-án megeszi ?ket a nép. A népszer?ségük igyis a béka segge alatt... B: Kihirdetnek egy olyan gázárképletet amib?l megfizethet? gázárak jönnek ki, de akkor l?ttek a Mol-eladásnak, stb. Szerintetek melyiket választják?
Törölt felhasználó2003. 10. 16. 08:12
Lehet még állami kompenzáció, ahol a lakosság nem, vagy csak részben érzi meg a gázáremelést. A köbméter definicióját is meg lehetne változtatni.
na gyerekek, ehhez mit szóltok? :))) már 2M darab feletti ajánlat is volt ma phylből 69-en forinton 8:31-kor! én a 800.000 fölöttre fértem csak be valszeg, de 28:50-kor eresztettem el az ajánlatot bár mopst úgy tűnik, szedtek ki előlem is :))
még nem sikerült, pedig 8:29:50-kor adtam fel, ebroki átfutás általában 20 mp, biztosra mentem, úgy fél milla lehet még előttem... lazán bezúz száz fölé. 4-500M Ft extra bevételről van szó, egy olyan cégnél, melynek saját tőke értéke 1320M, piaci értéke tegnap előtt 600M...
Nagyon úgy néz ki, hogy holnapra is kiakad a Phylaxia mutató!!!!! Irdatlan erős a vételi szándék. Holnap meglátjuk, de nagyon valószínű, hogy csak 9.00-kor lesz rá számottevő kötés 82 Ft-on.
félve hagyom itt másfél órára, azért raktam be lejjebb is ajánlatot, hátha egy nagytulaj(horvátok vagy a görögök) pottyant 1 milliót egyben :)))))))))))) vagy esetleg mégis engedik ma feljebb a limitet :))))))))))))))
Na ebből mi lesz? A BÉT vezérigazgatója a PHYLAXIA törzsrészvényeinek vonatkozásában az ár tekintetében az ajánlatokra vonatkozó korlátozást - a részvény fix-értékpapírtábláj át kivéve - a 2003. október 16-i Tőzsdenapon 12 óra 00 perctől a kereskedési idő végéig úgy módosítja, hogy: - a vételi ajánlat esetében az ár legfeljebb 50 %-kal lehet magasabb, mint a bázisár; - az eladási ajánlat esetében az ár legfeljebb 50 %-kal lehet alacsonyabb, mint a bázisár.
Bocsi kuko 100-130 közöttre gondoltam és visszat pedig mindenképpen 100 alá , de most ez elég nehéz kérdés mert amint látod mindenki csak venni akar. Nekem ha lenne phylem tuti 100 alatt egy darabot se adnék el.
TIPPSAROK