Gyakran nem is kell több, mint egy jó megérzés. Megetettem a gyereket, úgy látom a Fotex lentebb csorgott. Jó időben szálltam ki. Lehet, hogy 140 alatt visszakacsintok. Asszem elkezdem árulni az Econetet.
Ezt nem sokkal késted le hallod! :((( Nem baj, csak elmegy majd nemsokára. Jó vétel volt 59-en - ha gyorsan eladod, gratulálok, 59-cel ma Te vagy a legjobb :)) Vétel: 59-től minden szinten 14K ill egyre több Eladás: 62-től minden szinten 14K, majd 65-ön 39K
Basszus! Kb. 20 másodpeccel maradtam le. Beiratkozom egy gyorsíró képzésre. 61-en volt 1700 db körüli vevő, annak akartam a nyakába varrni, de valaki megelőzött. Nekem most van: cash (többnyire), Phyl, Agrimpex (brahiból), Econet (remélem percekig). Masszív csapat.
Remegő kézzel, de belevettem a Matávba. Az elmúlt hónapokban csak bukót hozott. Remélem most kárpótol. Óvatosan vettem, még figyelgetem és shoppingolok tovább. Talán 900-ig elröppen.
sztem dől a lé a molból, ricsiből, és részben matávba vándorol, ezért indult meg a matáv vagy: ekkora különbség azért nincs a másik 3 javára, és ezt biz bef csoportok ki is használják = olalvizen eveznek a matávval :)
sűrűsödnek az események! :)) a legnagyobb dolog, ami a tőzsde és kapcsolt vállalkozásai életében az utóbbi időben történt, az, hogy abból a friss diplomás kislányból közben tényleg Laurionné lett :))) azóta is emlegetünk, ez a Laurionné nagyon jó duma volt! :) Veled mi újság, miért hagytad itt ezt az izgalmas világot?
Visszajöttem. Econetet rászúrtam 60-on. Kis nyerő is jobb a bukónál. Döbbenetes a Richter!! A Matáv valahogy nem akar igazán elindulni. Meglesz ma a 10000 pont feletti BUX záró. Tippem: 10011
a 145-öst nem lesz könnyű átütni, de sebaj, ez nem a mai nap gondja. azért szívesen vennék még hozzá olcsóbban, úgyhogy fotex! bármerre mész, nekem jó! :)
bár nem is tudom, holnap legalább egész nap pluszban lenne, ha 49-en zár! :)
Törölt felhasználó2003. 10. 14. 17:38
Mi a véleményetek a Mollal kapcsolatban meddig mehet? Mert szerintem ha stabilan megfogják 7k-n akkor nem kell sok neki hogy 7300-7400 -es szintet megfogja...
Laurion! Ne haragudj, de csak most reggel olvasom a kérésedet. Nincsen minimumdíjam, így nyugodtan kérhetsz tőlem árfolyam-karbantartá st, hisz nem kerül semmibe. No meg, ha vettem volna tegnap 1 db-ot 51 Ft-on, azzal még az átlagáramat is csökkentettem volna. Sebaj. Ma a Phylaxia napja lesz!!!!!
Gyűlnek szépen sorban a kamutételek a Phylaxia könyvben. Bárcsak valamelyiket elkapná egy alapos reggeli hasgörcs és a WC-n ülve döbbenne rá, hogy nincsen térerő a mobilján és felállni sem képes a szentszékről. No akkor szépen ráadjuk a tételeinket.
Bevallom csendesen, így egymás közt, hogy tegnap majdnem ráadtam a Phylaxiámat 50-en. De most valahogy nem bánom.
Törölt felhasználó2003. 10. 15. 09:16
Jó reggelt mindenkinek. Ma ugy néz ki hogy phylaxia nap lesz min 10% feletti+ ahogy elnézem. Tippek mára? Szeinretem mai Mol záro 7100-7300 között..............
A Phylaxia kiadni látszik a limitnél. Holnap folytatódik az erősödése, hektikus, kapkodó kereskedésben. Ma a BUX elérheti a 10000 pontot, ha a Matáv is úgy gondolja. Napi tippek: Richter (ez már látszik), Matáv, esetleg Fotex, Egis.
Zolko: köszi előre is! én a múltkor ténylegesen is eladtam mindet: 53-on 2/3-át, 52-n a maradékot.. még szerencse, hogy azóta már 50-en, és 49-en visszavettem, de csak a felét - basszus! :))) most pont úgy állok, mintha nem csináltam volna semmit. be kell viszont állnom a vevők közé 58-ra, mert további emelkedés esetén már minden darabbal csak a felét nyerem. egyébként ha tegnap 51-re felhúzod, akkor ma már nem reménykedhetnék az 58 forintos vételben. De miért kell nekem pont ma fél tízkor kelnem? :((( Fotex megint szépen megy, már csak a Rábának kell belehúznia! :)
szia menyus! szerintem fotex hamarosan 148-150! antenna nagyon kimaradt eddig - meghúzhatják. rába tegnap oltári gyanús volt - vagy bejeletés készülődik, vagy valami más - de az 1000 forint ismét becélozva! :))
Ha egy kicsit tegnap jobban odafigyelek záráskor és beleveszek 1 db-ot, ahogy kérted, most 62-n lenne kiakadva (ha jól számolom). Laurion! Szerinted van reális esély, hogy holnap is limittel drágul? Az azt jelentené, hogy 69-ig mehetne fel. Erről a nyertes perről semmi infom nincs. Tudtok valami részlettel szolgálni?
A tegnap csipegetett Matávomon is nyereség képződött eddig. Újra kezdek hinni benne??? Nagyon gyatra a forgalma. A MOL-tól a mai napon szolid negatív korrekciót várok (csak hogy menyus kérdésére is reagáljak). A Matáv akár komolyabb emelkedést is maga után hagyhat ma, ha egy kis intézményi vétel is megjelenik végre.
De látok, csak nem ma és a napokban. Mindenképpen többet tud ennél az árnál. A helyedben ma eladnám és átszállnék Rábába vagy Matávba esetleg Phylbe. Dehát: mindenki a saját sikerének a kovácsa.
Miközben az előző szöveget begépeltem szépen kitépték a MOL-t 6950-ig. Lehet, hogy nincs igazam? Egyébként a MOL-lal keveset foglalkozom. Az elmúlt 10 évben kb. 3-szor birtokoltam a papírt. A kis-közepeseket jobban szeretem.
csak 6995-ig 60K eladó. ez 400M ft. El tudom képzelni, mennyi lehet még 7000-en. őszintén szólva én sem érzek benne annyi erőt, hogy a 7000-t tartsa, vagy átüsse. de meglátjuk. én is szabadítom fel szép csendben részvény formájú vagyontárgyaimat, rövid távon teljes gőzzel phylaxia!
Zolko 6950-ig? ott még nem is volt ma... A rábábsn én is gondolkodtam mert az gyanus nekem hogy nagyon rég ota nem ugrott egy nagyobbat felfele pedig ez tole elvárhato lenne csak a megfelelo idöt kell elkapni és 1100-1300 kozott ki is lehetne szorni. Mondjuk ez csak az én véleményem....
szerintem folytatja tovább, 60 és 69 között azért már lényegesen nagyobb forgalommal, nem hiszem, hogy megint kiakadna, azért ott már lesz eladó bőven. de ki tudja...
Sziasztok! Igazabol most kezdtem jobban papirokat venni, szoval lenne egy par kerdesem! Szerintete k lehet meg egy kis emelkedes delutan? Vettem ket reszvenyt OTP,EGIS TDT es nem tudom lezarjam, vagy hagyjam nyitva? 20 perc mulva mar nem leszek gep kozelben! Ha nem zarom le a TDT akkor nap vegen a normal eladasokbol zarjak a pozimat, vagy pedig a 16:30-as zaroar szamit? Koszi a valaszt! Konok
Ugyanígy gondolom. Asszem lassan beállok egy stabil szintre és visszavonásig ajánlattal holnapra előkészítem, hogy az első legyek a lélektani szinteknél. Asszem sávosan fogom eladni. Vagy megtartom? Bizonytalan vagyok. Megiszom egy sört. Hétvégén Prágában kirándultunk és sok sört (Staropramen a kedvencem!) és Bechert és Fernet-et hoztam, így van muníció.
TIPPSAROK