magyar nép-nemzeti! nem tűröm az ilyen barbár beszédeket! a magyar első rendű kultúr nyelv - kéretik azon beszélni! vagy latinul - esetleg, hexameterben! :)
Merre tovább uraim? a szakadék szélén táncolunk...
Törölt felhasználó2003. 09. 18. 13:34
Szóval a 9220/30 nagyon jól állja a sarat - eddig. Most viszont mintha engedne - mi lesz a 9400 felett kitömöttekkel, ha beereszkedünk 9200 alá? 9100, és fájó -4%!!
Hi Lehoka! Mi Zolkoval dominánsan az IEB-nél vagyunk, sőt Zolko egészen, ha jól vagyok értesülve! :)) Equi: 0,25 a megb díj ügyletenként, 150 Ft minimum, day trade 0,15*2. Valóban elég jó ajánlat. A PETI meg egyenesen szuper! :)))
Helloka Lehoka! Te ugye kisebb tételekkel ( 100-300eFt. között ) vagy jelen a tőzsdén? Hol intézed a vétel/eladás dolgokat, és mennyi a jutalék? Csak azért kérdezem mert én az Erste Befektetési Banknál és ott 300eFt alatt kegyetlenül lenyúlják a 3000 Ft-ot, akkor is ha csak pl. 100 Rábát veszek! Ez nem túl fair, nem? Várom véleményed, előre is köszi…
Szia4 szvsz ameddig a mostani lendülettel kapaszkodik, addig megy, aztán fordul a többiekkel, ott lesz majd érdemes ismét beszállni. szóval én most hagynám, de ettől még emelkedhet a csillagos egekbe is! :)) A legnagyobb baj általában, hogy a kisbefektetők az emelkedés hírére fordulnak valamelyik papír felé - akkor szállnak be, amikor már ki kellene. Ilyenkor is lehet még keresni, ha szerencséd van, de valljuk be őszintén - a graphi év elején még 500 Ft körül mozgott, azóta 150%-ot emelkedett, mit várhatunk még? én inkább olyat keresnék, ami most 500 Ft, és jövőre lesz 1250! :)) bár ami még ezzel a bikával sem tudott megemelkedni, az nem tom mivel akar! :)) mindenesetre érdemes figyelni a rábát, synit, phylaxot, most a braut, fél szem mindig a forráson, antennán... szvsz
Törölt felhasználó2003. 09. 18. 10:56
Sziasztok! Szerintet ek érdemes még a Graphiba beszállni? Mi lehet a vége? Lehet év végére 1500?
Törölt felhasználó2003. 09. 18. 10:37
én amondó vagyok, hogy a ricsi sem mehet már sokáig árral szemben: short pozisön!
Kiszórtam mindent, mindössze 13 db kóbor Danubiusom maradt. A közeljövőben csak 2. és 3. vonalbeli részvényekre utazom. Reszkess Agrimpex, Econet, Konzum és Phylaxia!
Csak nem bírok nyugodni, még vettem Matávot. Dühít, hogy tartósan nem bír 900 fölött maradni. Most kicsit megpihent a piac, és bízom benne, hogy erőt gyűjt és száguld tovább. Élén a Matávval. A 4 blue chip közül igazán a Matáv maradt ki a nagyobb emelkedésből. Katalin! Te hogy látod?
pedig lehet, hogy újfiú a lelkem, és bázist szeretne építeni, mielőtt emelkedést indít (52-n bázis, felhúzni 60-ra, ott realizálni mindent...) hát persze, hogy nem hagyjuk neki a zsíros falatokat, annál irigyebbek vagyunk mi! :)))
Katalin! 60Ft-ig simán el kell mennie! Egy újabb profit taking a nagyokban, és húznak rajta egy nagyot! 9400-as BUX mellett ez így nagyon olcsó! Zolko! gratul ésün a profithoz! :)
Igen, érdekes ez a Phyl, valóban... Ez a nyamvadt Matáv megint visszapattant. A tegnap vett Egist értékesítettem 8595-ön. 2,5% egy nap alatt nem rossz...
igen, ezt tegnap nagyon elnéztem... ma meg már 9460 felett is volt - hihetetlen. Rávettem a phylaxiára - láttam a könyvben a 200K ajánlatot - jó támasznak néz ki egy szép emelkedéshez!
Ezt a Ricsit nagyon szépen felhúzták. Mekkora long DT volt benne!!!! De holnap is lesz. Nem bírtam ki és belevettem az Egisbe. Holnap 8700-en elmérem...
na igen: a 21295 nem éppen 21K alatt van! :)) szerencsére az én shortom 21190-ről indult volna, de 16:25-ig még nem járt arra, és 16:20 felé vissza is vontam! :))
szia Zolko! Elmegyek egy órára, s mit látok? Cowboykánk vadul hajszolja a bikuciját! Ismét van érdeklődés mind a 4 iránt, + egis is jó! Rajta a kezem a shortok indító rakétáján! :)) Vajon ez még mindig magányos elkövető, vagy akár csoportos bűntényről is beszélhetünk? :))
Írok má' valamit, hogy szegény Laurion ne érezze magát oly magányosan. Egyébként ma is dögunalom van. Pannonplastot nem bírom eladni, a Matáv gyengécske. Van még némely Danubiusom, de hibernáltan fekszik. Venni nem merek semmit. Jól beebédeltem (csípős szecsuáni, a feleségem, no meg Uncle Ben's igen finomra főzte!), most egy kis újságolvasással fűszerezett szundikálást vitelezek ki.
az is igaz, hogy igazából csak az otp kell itt nagyon valakinek, (mint magyar sztárpapír), arra még vetődik egyet, de a többiért nincs ilyen heves tülekedés...
TIPPSAROK