érdekes a richter könyv eladói oldala! csupa 200 dbos ajánlat 10 ftonként! ???
Törölt felhasználó2003. 09. 16. 12:45
Hi! Valahonnan előkerült egy kóbor bika, és beszabadult a parkettre! Vagy a mi kis cukorfalatkánk tért volna vissza? :)) Mindenesetre ismét látok szép zsálolásokat mind a 4 blueban! Na azért még pár húzás, és repülnek a DT shortok! :)) (egy órája, 9020 körül meg akartam shortolni a piacot, úgy láttam, hogy megint visszapattan - aztán meggondoltam - de jól tettem! :))
Hát, mit is mondjak... A Matávba vetett bizalmam a tegnapi kereskedés utolsó néhány percében csúnyán megingott. Mára visszatért... Rávegyek még? Valahogy ez a 900-as szint borzalmasan nagy ellenállást jelent. Lehet, hogy egy jó ideig nem is megy a közelébe inkább?
Tetszik ez az új nyelvezet, és valóban könnyen rááll az ember szeme. Ilyen unalmas tőzsdenapon ez a legjobb szórakozás. Vettem egy új telefont (6610), inkább azzal élvezkedek. Úgy örülök neki mint majom... Ez a Pannonplast most újra megtáltosodik?
Sziasztok! Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen. Folyékonyan végig lehetett olvasni, nem? :)))
Sziasztok! Csak azért írok, hogy elindítsam a beszélgetést. Bár, most fogorvos látogatás jön, de jövök vissza dél körül. Tippek: Matáv, Pannonplast (mindkettő esetén poziból mondom), Econet (a kamu hírre). Üdv.
A matyit most nemrég adtam el 900-on (Én Még a 800-815 sávban vettem) A bucsúba meg csak vasárnap megyek addig csak a gyerek lesz kint a nagyinál, de remélem ő nem fog nekem besörözni max majd 12 év múlva...
Hi! Ez most nagyon bikucinak néz ki, bár a nagyok még nincsenek itt, és ez igazából rajtuk múlik, vagy mi! :)) Amióta ezt írtam a forg növekedés további emelkedéssel párosult, úgyhogy tartom a bikát.
Üdv! Úgy látom tegnap (nélkülem is) nagy szófosás zajlott. Én egy másik szerencsejátékot űztem (rulett). A célkitűzés sikerült, az eredmény elmaradt a várakozásoktól. Erős nyerő kezdés után nagy visszaesés következett. Még szerencse, hogy az egyik haverom kölcsönkért (ő veszített sajna), így a nála lévő hitelállománnyal, mint nyerő összeggel hagytam el a bűnbarlangot (+18.000 Ft). Ebből egy jó kis halászlé ebédre megyünk. A szomszédasszonyomat is meghívom, ő is otthon van a gyerekkel gyesen. Reggel szembesültem a Matávval (900 Ft). Elégedett vagyok, innen már tényleg csak egy ugrás az 1000. Mai tippjeim: Matáv, Richter (pozitív korr.), TVK?. Lássuk...
tvk szép :) kerámia szép :) usa plusszban, short pozi zárva :) (többek közt, mert el kell mennem, csak gondoltam kivárom, hátha mínusz 2%-ban nyit és akkor még jön egy kis extra profit :))
Törölt felhasználó2003. 09. 11. 15:33
plusszban nyitott. tvkhoz mit szóltok?
Törölt felhasználó2003. 09. 11. 14:57
Előzmény:
törölt hozzászólás
a jogász-közgazdász viszi a vállalkozást! :)) aki meg nem csak a pénzcsináláshoz ért (pl orvos, programozó, pszichológus), az végzi az érdemi munkát! :))
már 5 perce nem értjük a 90K-s matáv kötést. a vevő tud valamit, vagy az eladó-e vajh? :))
Törölt felhasználó2003. 09. 11. 14:48
Előzmény:
törölt hozzászólás
:))) Lehoka! Egész ütőképes csapat lennénk mi így, nem gondolod? :)) Vegyük csak sorra: van itt közgazdász, orvos, történész, lesz 2 jogász és pszichológus is..., nyithatnánk pl egy magánkórházat... :)))
sajnos egy napra csak egy gratuláció jár családonként! :)) De holnap pótolom! Menyasszony omnak is a hetekben diplosztó. (Lehet, addigra már a feleségem lesz? :)))
Késő bánat... Most indulunk Pestre, mert a nejem shoppingolni megy a barátnőivel, de egyedül nem mer vezetni. Így én is megyek, és kolbászolunk egyet a gyerekkel. Mire hazajövök a Matáv kb. 870-en lesz (jó esetben). Azért bízom benne, hogy nem.
TIPPSAROK