Igencsak nagy esés lehet ma délután is. Valahogy nincsen komoly vevő a piacon. Eladó sincs komoly, de kicsit komolyabb, mint a vevők. (Uramisten, ez a mondat...)
Laurion! El kell, hogy keserítselek, de kivettem az ajánlatot a Humet-ből. Basszus. Utána röviddel ráadták. Tehát nem én voltam. De úgy látszik az illető hasonlóan gondolkodik... Annyira azért nem sajnálom. Majd veszek 130-on.
902-n stop, 903-on vesz, és átfordít longba... Miattam az is jöhet :))) Forrás: bátor - gondolom magától vette, de akkor most olcsóbban kellene betennie a maradékot... Zolko! Tiéd a Humet! Hahó árfolyamkarbantartó! nem 160-on kellene nyomulnia? :)))
MATÁV 900-ról kemény short! :)) MOL-t nem bántom, kiszámíthatatlan az oroszok miatt. Richter 21000-ről kemény short. OTP 2600 környékéről kemény short. (HA elmennek odáig egyáltalán! :)) 9205-nél fordulunk! Aztán jönnek a mínuszok. 9.11-én erős a pszichológiai korlát! A fenti értékek hozzávetőlegesek, még nincsenek bent. Kifulladáskor adok csak el, nehogy meglepődjek! :))
Szerintem az az ürge nem teljesen komplett... Legalábbis a beírás alapján beírnék az ellenőrzőfüzetébe (létezik még ilyen??). Ennek ellenére beálltam 157-re vevőként, hátha valaki rámaggat néhány darabot. De akkor azonnal állok is be eladónak 171-en. A Matáv ha ma áttöri a 900-at és felette zár, akkor szerintem semmi nem menti már meg attól, hogy néhány hét alatt az 1000-rel viaskodjon.
Hi! Matyó az utolsó két alkalommal is 930 körüli értékről pattant vissza, úgyhogy én most egy darabig nem bántom. (most is visszajött 925-ről. Ellenben ez aranyos: valaki beír a fórumba, hogy én vagyok ez meg az, karbantartom a papírt, x érték alá nem engedem, erre felmegy 7%-ot. Ettől függetlenül valahogy én is bízom a Humetben. Hajrá Humet! :))) Ha a felszámolási fenyegetettség csökkene/elmúlna, akkor tényleg nagyot emelkedhet.
A MAtáv longot nem tudtam lezárni, mert nem értem haza időben. Így bennemaradtam a poziban. Nem volt valami sikeres húzás, de hátha ma korrigál... Bár a szeptember 11. dátum nem igazán jó előjel, de lehet, hogy éppen azért. Na hajrá! Egyébként nagyon jó meccset láttam (a Lett-Magyar egy borzalom volt): Solymár-Nagykovácsi 6-3.
Hajrá Solymár! :)) Phylaxi 51-ről van, tegnapelőtt szinte csak én vettem :)), tegnap reggel még hozzá, bőven 60 fölé várom..., persze addig még valószínűleg ugrálok benne kicsit. :) Az OTP mitől tép ennyire? Már a mínusz másfeles átlaghoz képest értem. Bár tegnapi záró felett eddig elég gyengék a vevők, egy shortot még meggondolok...
Kezdek hinni a Matávban. Szerintem a 900 már megtartja... Belenyitok egy szolid longot 901-en. Meglátjuk. Csak sajna el kell mennem 3/4 3-kor. Solymár-Nagykovácsi meccset tekintem meg élőben. Ezzel edzek az esti válogatott meccsre. Szerintem az előbbi jobb lesz...
ajánlat 12-őn is, lassan helyreáll a rend, senkinek nem remegettt meg a keze... :)
Törölt felhasználó2003. 09. 10. 09:18
Látjátok, ahogy 4-en versenyt futnak egy zsírosabb falat Brauért. 10 Forintonként előzgetik egymást, hátha bead valaki a vételi ajánlat alá 10%-kal :)) Mire megírom, jött egy újabb csapat, ők 500 Ft-ot emeltek. :)
Sziasztok! Nem voltam nap közben tőzsdeközelben. Látom a TVK-t (is) csúnyán meggyalázták. Kiszállhattam volna tegnap 4500 felett, de nem tettem. Majd jövő héten szállok ki 5000 Ft felett...
TIPPSAROK