Megtiszteltetés. Elfogadom. Nem tudom, hogy hol állok a sorban az 52-ért vásárolni akarók körében. De szerintem holnap újra fölkapják.
Törölt felhasználó2003. 09. 01. 16:06
Előzmény:
törölt hozzászólás
megszavaztam 50%+1 szavazatommal :)) Ez a Te 50%-oddal már 100%+1 :)) Névválasztási javaslat: ZéLandL, és Új-Zéland címere és zászlaja a jelképeink :))
2615 db Phylaxiát tudtam megcsípni 53 Ft-on. Holnap 56-on szeretném legalább eladni. Vagy inkább 60-on. A Linamart majdnem ráadtam a végén az 1441-es vevőre, de nem tettem.
Zolko! Én a magam részéről nem akartalak bántani, ugyanolyan humornak szántam, mint ahogy hétfő reggel bekönyvelted a pólót. Ha sértőre sikeredett, akkor elnézést kérek.
Pálinkás jóreggelt! Tippjeim a mai napra: Globus tovább erősödik, Pannonplast szárnyal. Az OTP további negatív korrekciójára számítok. A Matáv bizonytalan, inkább szolid emelkedését, stagnálását érzem. Meglátjuk...
Sokadik kísérlete ez már. Az atlétikában is csak néhány kísérlet van egyes magasugró számokban a szintek teljesítésére. Ellenkező esetben kiesik a versenyző...
Lehoka! Gyanús vagy Te nekem! Csak Globusba csüccsentél bele? Most, mikor a végét járja? Tippem zárásra 1210 Ft. A BUX szerintem 9131-en zár. Viszont egyre jobban figyelgetem a TVK-t. Nagy emelkedés küszöbén áll. Természetesen pozit is vállaltam benne, ma már két tételt is megcsíptem. 4400 alatt kimondottan érdemesnek látom a vásárlását.
Természetesen mindent megértek. Csak én szoktam kiteregetni a kártyákat. Újabb TVK vétel. Lassan tele a puttony. Pannonplastot eladtam még délelőtt. A Linamar-t újra meghúzták, sajna tegnap kiszálltam (nyerővel mindkettőből). TVK nagyon gyanús, nagyon gyanús!!!!
sziasztok! nem tudom figyelitek-e az utóbbi idõben a Nabi-t.az utóbbi pár hétben 2155-rõl már felment 2650-re. csak az a kár, hogy én az alján adtam el:(. vagy még most is érdemes venni?
Szia, Én hasonlóan vagyok ezzel. Szerintem a múlt heti bejelentés (EMA ügy) nem azt jelenti, hogy olyan sirály a cég, hogy mindenki vegyen, hanem azt, hogy elég gyengécske most az árfolyam és ezért ő maga sem adja el. Kíváncsi lennék a Zolkó véleményére, de most ugye elment massz-massz..
Visszajöttem. Megújultam. Úgy látom, újra Forrás-T tulajdonos lettem időközben. Hatalmas dózis került a birtokomba: 72 db. A múltkor 70 db-ot sikerült vennem 732-n, majd adtam el 769-en. Most 806 és 811 Ft-on sikerült shoppingolnom ezt az ordenáré mennyiséget. 849-en már mérem is. A Nabiról: f*ngom nincs mi lehet a háttérben, de mindenesetre húzzák. Szerintem ez most itt valahol a lokális maximuma. Én nem vennék, inkább akkor Linamar. No meg az új (régi) titkos esélyes: TVK. Lassan 5-tel kezdődik az ára...
Sziasztok! Szia Zolko! Linit ma én is adtam, 75 darabot 1462-őn. A maradék 1490-en várakozik :)) Richter tipp: felhúzzák 21200-ra, és rámérnek a shortosokra egy tisztességes adagot :))) Egis nagyon elhúzott, szerintem ricsi még ma zárkózik.
TIPPSAROK