sok bank a csőd szélén állami támogatással.
Szinte nincs már hová esnie padlót fogtak.
Két lehetősége van vagy bebukik vagy állami segítségnyújtást kér.
A gazdasági mutatok még sokáig lesznek csökkenő pályán
de a tőzsde előre áraz.
És honnan fogjuk tudni hogy mikor vagyunk az alján ? :-))
Pl : OTP pénteken délelőtt 1240 volt....most meg régen elhagytuk szerencsére....ha sosem lesz már annyi, akkor honnan tudtuk volna pénteken hogy az az alja ?
csak annyit láttunk pénteken hogy kezd nagyon beszűkülni. és elmozdul...sokan 1100 -ra várták, kevesen gondolták csak azt hogy meglódul..
Ja, de azért egy moderálási szabályzat sem ártana, hogy ne csak "pofára" tilthassák ki az embert!
Írják le:
Aki a PF-et szídja vagy a következő szavakat használja .... Ki lesz tiltva 1-2-3 felszólítás után.
A pf a fórumozok kívánságára vezette be a moderálást.
Még emlékszem mikor GUDAKES erőlködőt egy pf fórumon hogy
mikor tesz már valamit a pf vezetősége a fórumban kialakult helyzetért.
Így vezette be a pf ezt a moderálásos rendszert.
Ezért most őket hibáztatni nem szabad.
Az esett meg ami megtörtént az nem moderálási rendszertől függ.
Ha beszólsz egy rendőrnek akkor se számíts jóra.
köszi! :)
és békés boldog karácsonyt! valamint sikerekben és termésben gazdag nagyon boldog uj esztendőt!!! :)
(ha esetleg nem taliznánk addig, de az e-mailt azt várom! :))
valahova tényleg leihatnád... jános oldalára, vagy máshova sőt ha elküldöd én is leközlök neked bármit bármikor, de többen is kiváncsiak lennének a véleményedre!!!!! Nyáron a kertre fogod most meg ez történt ami.... :(
azért még nem kell eltünni teljesen, csak félig... ;)
ok, de azért majd ha vmi nagyon kikívánkozik belőled,
jelezd már itt is hogy hol olvasható :-)
esetleg most így búcsúzóul leírhatnád mit tippelsz az elkövetkező 1 hónapra az index esetében .-)
Az elmúlt napokban történteket követően a döntéseddel maximálisan egyetértek a táblázat levételét illetően. Mi több szellemi alkotásunk engem illető részével nem vagyok hajlandó támogatni tovább e portált.
Nem tudom, hogy a menedzsment nem képes elviselni a kritikát, vagy egy magát önkényúrnak képzelő elmebeteg moderátor élte ki magát az érintett személyek kitiltásával, de őszintén nem is érdekel.
(El is köszönök, hátha kitiltanak engem is: Sziasztok, sikeres kereskedést mindenkinek!)
A táblázat elérhető szerény oldalamon is ( link ), de ha valaki a levelet részesíti előnyben, akkor az ott megtalálható mailcímen is kérheti tőlem.
Ezt a topikot t;nyleg szerett-k , minden jóval-rosszal amit tartalmazott. Tényleg, hogy egy lepusztult civilizáció maradványai maradt belőle, csupán :-(
Ezt a topikot t;nyleg szerett-k , minden jóval-rosszal amit tartalmazott. Tényleg, hogy egy lepusztult civilizáció maradványai maradt belőle, csupán :-(
Cápákon mindig fent lesz, ás ha nyáron tancs kertészkedik nyjános akkor se hagy minket magunkra! Akár hányszor szóltam neki hogy ezt vagy azt ki kéne javitani vagy bőviteni kéne mindig megcsinálta általában másnapra... ha minden ugy működne ahogy ez a tancs táblázat......
ugye tancs?:)
Törölt felhasználó2008. 12. 18. 11:50
Szerettem, szerettük ezt a topicot, de ez is meghalt, mert kivonultak belőle a meghatározó egyéniségek (hogy miért azt többnyire tudjátok).
Ma reggel a "T. Portfolió" topicban kértem, hogy az ezen oldalon fennlévő táblázatomat is vegyék le. Akinek kell, az tudja hol találhatja meg, vagy kérjen tőlem :tancs2@freemail.hu.
na, előhoztam ezt a topikot a 4. oldalról, biztos nem volt fellelhető
(ahogy látom, az utóbbi időkben ebben jóformán csak a kitiltotttak, kivonultak szerepeltek)
Törölt felhasználó2008. 12. 10. 11:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
talán csereberélhetnének a kínaiak és az amerikaiak eladhatatlan autót eladhatatlan műanyag zoknira. a teniszütőkre pedig gémkapoccsal rátűzhetnének lila selyemsálat (by R.J.)
mindegy is. amikor már mindenki a deflációtól fél, hirtelen jön majd az (hiper?) infláció. egyszer csak beérik a monetáris lazítás és az aktív fiskális politika gyümölcse.
TIPPSAROK