Vettem 10 db Forrást 930-on. Ennyi sikerült. Még 94 db-bal (irdatlan mennyiség tudom!) bent állok vevőként. Meglátjuk mit hoz. Kis pénzzel merek csak beszálni (no meg ennyi van most likvid).
Egyébként valaki, akinek sok lehet, szerintem ezzel a 10 darabos potyogtatással próbálja felhúzni a vételi könyvet, hogy aztán majd ráadjon egy szekérrel. Csak óvatosan!
Bocs', elgépeltem. Valóban 730 Ft-on vettem immár 20 db-ot (jól láttad). Valaki most szórakozik a Forrásban. Betesz 10 db-okat (megkapja), majd lépdel felfelé szintén 10 db-os ajánlattal. Nincsen minimum díjam, kötésenként 0,2%-ot fizetek mindössze (a feleségem az IEB-nél dolgozik).
Szia Taki! Ehhez még tudni kellene néhány adatot az Atos magyar leányáról, no meg a beruházás költségéről is. Maga a stratégiai megállapodás az anyacéggel viszont jól hangzik... De: Ha valami nagy jó hír lenne, már szétzsákolták volna magukat a jól értesültek az elmúlt napokban... Ehhez képest ma pl esett. Nem tudom... :)
Nézzétek, a teljes tőzsdés egyenlegem tekinve borzalmasan állok. Szeptemberben (2002) indultam és azóta -30%-on tartok.. Igaz az utóbbi időben felfelé, de pl a NABIn qrva sok minusz volt..
Még egész jól állsz, igaz én a MATAVon szívtam 2000-óta, illetve a PPLAST-on 2002 óta...De itt nem azért játszik az ember,hogy nyerjen, hanem azért, mert milyen jó úgy telefonálni, hogy közben tudod, hogy végülis az mégiscsak a te pénzed lesz (Vagy mégsem)...
takacs03 te tudod mindnesetre sok szerencsét kivánok hozzá. Szerintem most egy ideig csak állni fog de nelegyen igazam a forgalma is elég szanalmas.....
Ha a NABIra gondolsz most (korábban besztünk a Syn-ról is), akkor egyetértek. Ameddig nincs hír a jövőről (EMA kivonulás) addig nem várható jelentős pozitív elmozdulás.
A tegnapi napon 730-on megvett 60 db Forrás-T-ből 36 db-ot sikeresen értékesítettem 754-en. Hatalmas üzlet! Ebből a 864 Ft-ból megyek és berúgok a szomszédos kocsmában, ahol 190 Ft a korsó Ászok.
Sűrű hallgatás, peddig derekasan szaggatják. Hmm. én mindenesetre szintén túl adtam rajta, nem túl nagy tételben, de tisztes haszonnal. Pár korsó kijönne belőle abban a krimóban :) R#t#
Törölt felhasználó2003. 08. 28. 15:39
Előzmény:
törölt hozzászólás
Na ennyit a Synergonról.. Természetesen nem szálltam ki tegnap, hiszen tudjátok a kapzsiság..
Törölt felhasználó2003. 08. 28. 19:28
Meghallgatnék néhány véleményt a következõrõl: a indexek elég szépen a növekedtek. de az arany árfolyama meg annál is jobban. az olaj is volt már olcsóbb .. hogy is van ez?
Törölt felhasználó2003. 08. 28. 22:58
Sziasztok! Szerintet ek az év végéig melyikbe érdemes jobban befektetni Graphi, Globus, Mol? Esetleg egyéb más?
Nekem van 222 db. Szép szám. (Az esküvőmet juttatja eszembe. 2002. 02.02. 2 óra.) 1450-en odaadom. De ahogy nézem, azon más is. Így nem túl baráti ár. Viszont másnak én nem adom oda 1450-ért, csak Neked.
TIPPSAROK