Szia Körte! Szia Zolko! Zolko! A megérzés szent dolog. :) Én nem látok benne fantáziát, amíg csak pár ezer darabos ajánlatok lézengenek a vevői könyvben. Ráérünk még beszállni... :)) Ha egyszer meglátsz egy 5 számjegyű ajánlatot is, azonnal értesíts! :))
Jó reggelt mindenkinek! Nyaraló program closed! Trading program loading! Hajrá mindenkinek!
Törölt felhasználó2003. 08. 27. 08:13
Sziasztok spekulánsok! :) Mindenkitől bocs a fórum elhanyagolásáért. Kicsit több lett a nyaralás és az esküvőszervezés, mint gondoltam. De a nyárnak lassan vége (ma reggel már kifejezetten hideg van), na meg az esküvő is sínen van - mostantól ismét aktívabb leszek. :) Két havi nyereségemet amortizáltam le a Forrással (egészen pontosan azzal, hogy nem bírtam időben abbahagyni a kpjegy ide-odapakolgatása című játékot - persze elsősorban azért, mert a Forrás bevezető árfolyamot az akkori kpjegy árfolyam körülire, vagy még fölé is reméltem, minimum 1250-re, így nem tűnt rizikósnak a jegy). Forrás: Az ismert körülmények fényében első nap ki is szórtam az egészet, összességében 20% feletti bukóval, de jól is tettem, ha a szemem nem csal. :) A tippelési lehetőségre rátérve: 1. Arago, Döme bármikor, számukra minimális tétekkel manipulálhatják az árfolyamot (elsősorban lefelé...). 2. A felvásárlással ráérnek... 3. A kisbefektetők folyamatosan szállnak ki... 4. Komolyabb vevőt nagyítóval kell keresni... (az eddigi kötéslistákban még nem nagyon bukkantam ilyenre...) 5. Az előbbiek miatt igen alacsony a likviditás, 6. bár a cég profittermelő képességével szerintem nincs baj. Az árfolyam ezért rövid távon DOWN... Már lassan ráül a béka hátára... Onnan már könnyen megcsúszhat a béka síkos bundáján... ...le egészen a hátsó fertálya alá... ...Persze aztán a mocsárban is tovább süllyedhet még... Na, jó kereskedést mindenkinek!
Lehoka! Nagy örömömre szolgál a görcsös akarásod a fórum felfuttatása érdekében. Jómagam is szívesen olvasnék véleményeket, hozzászólásokat, még ha azok alaptalanok is (gkunics). Ehhez igazából az kellene, hogy a nagy "öregek" az L&L show-t újraélesszék és másoknak is kedvet csináljanak a véleményalkotáshoz. Ehhez igyekszem hathatós segítséget nyújtani.
Mit szóltok a tegnapi meccshez? Ilyen gyenge,alibi,béna,ha rcmentes teljesítményt utoljára nem is tudom mikor láttam...(Talán az UTE-nak és aVácnak volt ilyen meccse a PSG kvalifikációk során) Javasolnám, hogy nevezzék és ne Hungária legyen a csapat 2. neve, hanem mondjuk FOTEX. Nem is értem,hogy miért nem a szokásos taktikájával lépett pályára a csapat...Mármint lefizetni az egész bajnokságot, a bírákat, és aki még így is jobb, azt gyorsan felvásárolni, és a csőd szélére juttatni? Vagy ez már nemzetközi szinten nem megy?
Törölt felhasználó2003. 08. 11. 11:40
micsoda forgalmakat elhetunk meg mostansag. :) mindenki nyaral?
Zozoka! A Globus szerintem is jó lesz. Esett az első osztalék óta vagy 130 Ft-ot. Ahogy én látom, nem a saját tevékenysége, illetve annak eredménytelensége miatt. 1000 alá már nemigen megy. Ráadásul 14-én jön a gyorsjelentése, szerintem abban sem fogunk csalódni. Aztán meg lesz még egy kis osztalékocska is az ősszel (37,5, ha jól emlékszem). Addig biztosan felmegy vagy 10%-ot. Persze mindezt szigorú, hetvennégytényezős elemzés alapján merem állítani. ;-) Ja, még egy ok: a Globcsival még sosem találtam mellé.
Sziasztok, ma ismét regisztráltatnom kellett magam.. Így lettem 03.. (Portfólió??) Szóval Synergon és Nabi. Szerintem a NABI egyre inkább érik, lassan kezdek én is bízni benne. A Synergon remélem nem lesz MELLÉTELITALÁLAT, de szerintem mától emelkedni fog, én +8%-ra tervezem péntekre..
Szerintem a Globus közép-hosszú távra egy kiváló vétel. A cég dinamikusan fejlődik, eredményei egyre jobbak, akvizíciói sikeresek. Osztalékfizetési politikája is ritka Magyarországon.
lehet, hogy hagyok mindem kisebb részvényt és belevágok a mol-ba? egyre jobban azaz érzésem, hogy határidősre áll a barométer. 6900 vagy 8200? nekem az arany köz épút is megfel el. csak el kellene találni a beszállási pontot..
Nem tudom. Mi oka lenne? Gondolod a Civin így akar "kedvet" csinálni a 36 Ft-os nem cseréseknek? Ha jól tudom napokban kapják a leveleket és aug. 30-ig kell dönteniük, hogy részvényt "kérnek" e helyette, de gondolom ezt a történetet Te is ismered. Én azt mondom legyen így, de akkor fogjunk belőle mi is!! :-))
szerintem elkapta a hullámot, mert magához képest nagy volt rá a forgalom, de rövid időn belül ha most még vissza is esik, akkor is elindul majd valamennyire felfelé szerintem...
Tudod én eléggé MELLÉTELITALÁLAT-os vagyok és azt gondolom, hogy ennek alapján már 9:00-kor visszaesik oda ahol vettem.. Különben ez lenne az első, hogy volt egy jó megérzésem, és ehhez pedig még kezdő vagyok.
Igazat adok koistvan-nak. A Synergon szerintem kifulladt. Holnap nap elején talán még néhány bohém reménykedő belehúzhat, de utána én is esést várok. A Zala nagy rejtély... Én egyre inkább a Pplast újbóli feltámadásában látok lehetúséget, de a Rába és az Antenna is mehet.
szemeimet inkább ismét a rábára vetem .. mozdulhatna már az a tetves papír :))
Törölt felhasználó2003. 07. 28. 18:48
Előzmény:
törölt hozzászólás
syni: nem akarom rontani a hangulatot, meg senkit nem akarok elbizonytalanítani, de ma megvolt a "hír" .. és ahogy elnézem ma jó sokan zárták a pozíciót (én is) 10%-14% nyereséggel. persze, ha lenne még egy lendület ...
15.000 Ft nem hiszem, hogy lesz. De amennyiben oroszuramék úgy gondolják: "vegyük, amíg van..". Szóval azért még lehet benne sok erő... Csak az orosz vodka nehogy leteperje!
Törölt felhasználó2003. 07. 28. 13:48
Én megmondtam, csak azt nem tudom hogy ,meddig bírja szusszal?!?!? Kíváncsi vagyok.... Zolko szerinted.. Bchem?
TIPPSAROK