akkor a MOL-tól tartózkodjunk egy időre, azt javaslom! :))
Törölt felhasználó2003. 06. 27. 15:50
Sziasztok! Tudom, hogy a Zala jóval többet ér mint 1600, de szerintetek érdemes felajánlani, és aztán visszavenni venni olcsóbban vagy nem esik akkorát, hogy megérné????
Törölt felhasználó2003. 06. 27. 15:52
Gyermekeim! Élénkül a Phylaxia-piac!!! Meglesz az a 65 Ft-os célár!
Kuko! Az a baj a MOL-lal, hogy ha majd már a könyvben tartósan jelennek meg a 10-20000 dbos csomagok, az nagyon komoly eladói többletet jelenthet, ami megakadályozza a komolyabb áremelkedést. Úgy tűnik, megjött az egyik nagy eladó a piacra (valósz az osztrákok), bár egyenlőre valóban felhajtják neki a vevőket, de mi lesz később?
Zolko! A phylaxia ne 53-on pörögjön! :) 3-4-5 árszintet átfogó emelkedésre már azt mondanám, hogy bíztató!
Törölt felhasználó2003. 06. 28. 13:51
Segitsetek nekem pls!!! Ez az (Egy spekuláns feljegyzései) amit itt a portfolio oldalán legfelül látunk mindig hirdetve. Milyen könyv érdemes megvenni? Olvasta esetleg vki és ha igen akkor milyennek találja? Üdv
Én felajánlottam valamennyit, de csak akkora tételem volt, hogy azt már akár ma is visszavehetném 1500-ért. Csak addig nincs rá zsozsóm, amíg az ÁÉB nem fizet :) Egyébként mikorra várható a GVH jóváhagyása? A mai Portfolio cikkben nem említik, hogy az már meglenne, pedig én szeretnék minél előbb a pénzemhez jutni!
Észrevettétek a két napja tartó finom NABI emelkedést? A pénzügyi igazgató eladott 1900 db részvényt veszteséggel. Jön a rossz hír-gondolhatjuk logikusan. Biztos ez? NEM! Jön a JÓ HÍR! Ez egy taktikai eladás volt, hogy finoman szépen zsákolgassák a papírt. Szóval: FIGYELEM! NABI!
Lehoka! A chartista elemzést a magyar tőzsdén elfelejtheted! Kár bárminemű technikai elemzésbe folyni, nem működik. Főleg nem egy kis-közepes likviditású instrumentum esetén. Bár én a "nagyok" grafikai elemzését is a kukába dobnám (dobom is). Ez természetesen csak egy vélemény. Mindenki abban hisz, amiben akar. A technikai elemzés kiváló a devizapiacon, az olaj vagy egyéb hatalmas volumenű instrumentumok esetén. Ennyit a technikai elemzésről. Szóval a NABI negyedéves eredménye mindenképpen meglepetést tartogat. Hogy az milyen irányú lesz? Ja nye znáju. Én holnap és holnapután leszigorlatozom, majd külföldre távozom. Aztán meglepetés lesz ha hazaérek az árfolyam.
Az éves közgyűlés felhatalmazta az igagatóságot, hogy 10% saját rlszvényt vegyen 2 éven belül 500 Ft-os árfolyamig. Ennek megindulása egy ilyen illivid részvénynél 100-200 %-os emelkedész is eredményezhet. (Nem véletlenül ment fel a 80 Ft-os sávból a 120 Ft-os sávba...)
Igazából kiegyeznék 1,5 év múlva 150%-kal. Még áprilisban irtam erről én akkor vettem 80-ért... Az 1-2 hónapra semmiképpen nem számítok, bár érdekes lehet 08.14-én a gyorsjelentés, mert ha abban nem veszteség lesz az lökhet rajta...
Nálam favoritok (beszállási árakkal): Rába 900 alatt Syni 450 alatt Pplast 1300 alatt Antenna (2200/2100) Econet 70 körül Phylaxia 52 alatt a bluek közül egyedül a mol... De mindig az adott helyzet függvénye... 2 hónapra előre nem mernék semmit kijelenteni. Vagy 2 órára, vagy két évre :))
Úgy látom ez a péntek a csend napja volt. Sziasztok, én nyaralni megyek. Nem nézek a papírjaimra, így meglepetés vár, ha hazajövök. Jó tőzsdézést, jó pihenést!
Lehoka, Itt egy "miért", amire gondolom nincs válasz. Szerinted "miért" esik a NABI a tegnapi bemutató után is? Mi segít rajta, ha nem egy piaci bővülés?
egen.. nem kellett nagyon sorba allni.. es ez igazan vicces :)) szamolgatom, hogy mennyivel tobb papir van forgalomban kb. 2-3 honapja.. azaz erzesem, hogy valakinek nagyon tele lehetett pakolva a zsakja. vagy meg mindig?
koistván: Az biztos, hogy sok csalódott kisbefektetőnél mostanában telt be a pohár (nálam is, kb. egy hónapja). Szívesen írnám azt, hogy ennek az oka a menedzsment abszolút nem kommunikálása a tulajdonosokkal. De itt van ellenpéldaként a NABI: ott viszonylag jó a kommunikáció, ennek ellenére a jo hírek hatására is esik a papír. Hogy a Phylaxia egyik új tulajdonosa, az AD TISA meddig vállalta, hogy megtartja a részvényeit, azt sajnos nem tudom. Erről a tavalyi "tőkeemelésről" már kimondottan kevés hír látott napvilágot.
Szia, Üdv itthon. Nabi, hát épp ez az. Nagy show volt a Hungexpón, bemutatták az új M.o-ra szánt hi-tech buszt. Ezt követően így alakult. Korábban már kérdeztem honnan van a NABI optimizmusod amiben sajnos egyre kevésbé hiszek..:-(( Most mit mondasz?
Lehoka! Ilyen nehéz manapság állást találni egy diplomásnak? Én csak az újságban olvasok erről... Vagy a nyár miatt kicsit pang a HR-piac? Milyen területre mennél?
TIPPSAROK