Lehoka! Ilyen nehéz manapság állást találni egy diplomásnak? Én csak az újságban olvasok erről... Vagy a nyár miatt kicsit pang a HR-piac? Milyen területre mennél?
Szia, Üdv itthon. Nabi, hát épp ez az. Nagy show volt a Hungexpón, bemutatták az új M.o-ra szánt hi-tech buszt. Ezt követően így alakult. Korábban már kérdeztem honnan van a NABI optimizmusod amiben sajnos egyre kevésbé hiszek..:-(( Most mit mondasz?
koistván: Az biztos, hogy sok csalódott kisbefektetőnél mostanában telt be a pohár (nálam is, kb. egy hónapja). Szívesen írnám azt, hogy ennek az oka a menedzsment abszolút nem kommunikálása a tulajdonosokkal. De itt van ellenpéldaként a NABI: ott viszonylag jó a kommunikáció, ennek ellenére a jo hírek hatására is esik a papír. Hogy a Phylaxia egyik új tulajdonosa, az AD TISA meddig vállalta, hogy megtartja a részvényeit, azt sajnos nem tudom. Erről a tavalyi "tőkeemelésről" már kimondottan kevés hír látott napvilágot.
egen.. nem kellett nagyon sorba allni.. es ez igazan vicces :)) szamolgatom, hogy mennyivel tobb papir van forgalomban kb. 2-3 honapja.. azaz erzesem, hogy valakinek nagyon tele lehetett pakolva a zsakja. vagy meg mindig?
Lehoka, Itt egy "miért", amire gondolom nincs válasz. Szerinted "miért" esik a NABI a tegnapi bemutató után is? Mi segít rajta, ha nem egy piaci bővülés?
Úgy látom ez a péntek a csend napja volt. Sziasztok, én nyaralni megyek. Nem nézek a papírjaimra, így meglepetés vár, ha hazajövök. Jó tőzsdézést, jó pihenést!
Törölt felhasználó2003. 07. 03. 20:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kiemelt csoport: NABI, Antenna, Danubius Jól teljesítők lesznek: Phylaxia, TVK, Egis. Warning!: OTP, Humet (furák így együtt)
Nálam favoritok (beszállási árakkal): Rába 900 alatt Syni 450 alatt Pplast 1300 alatt Antenna (2200/2100) Econet 70 körül Phylaxia 52 alatt a bluek közül egyedül a mol... De mindig az adott helyzet függvénye... 2 hónapra előre nem mernék semmit kijelenteni. Vagy 2 órára, vagy két évre :))
Törölt felhasználó2003. 07. 03. 14:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
Igazából kiegyeznék 1,5 év múlva 150%-kal. Még áprilisban irtam erről én akkor vettem 80-ért... Az 1-2 hónapra semmiképpen nem számítok, bár érdekes lehet 08.14-én a gyorsjelentés, mert ha abban nem veszteség lesz az lökhet rajta...
Az éves közgyűlés felhatalmazta az igagatóságot, hogy 10% saját rlszvényt vegyen 2 éven belül 500 Ft-os árfolyamig. Ennek megindulása egy ilyen illivid részvénynél 100-200 %-os emelkedész is eredményezhet. (Nem véletlenül ment fel a 80 Ft-os sávból a 120 Ft-os sávba...)
Lehoka! A chartista elemzést a magyar tőzsdén elfelejtheted! Kár bárminemű technikai elemzésbe folyni, nem működik. Főleg nem egy kis-közepes likviditású instrumentum esetén. Bár én a "nagyok" grafikai elemzését is a kukába dobnám (dobom is). Ez természetesen csak egy vélemény. Mindenki abban hisz, amiben akar. A technikai elemzés kiváló a devizapiacon, az olaj vagy egyéb hatalmas volumenű instrumentumok esetén. Ennyit a technikai elemzésről. Szóval a NABI negyedéves eredménye mindenképpen meglepetést tartogat. Hogy az milyen irányú lesz? Ja nye znáju. Én holnap és holnapután leszigorlatozom, majd külföldre távozom. Aztán meglepetés lesz ha hazaérek az árfolyam.
Észrevettétek a két napja tartó finom NABI emelkedést? A pénzügyi igazgató eladott 1900 db részvényt veszteséggel. Jön a rossz hír-gondolhatjuk logikusan. Biztos ez? NEM! Jön a JÓ HÍR! Ez egy taktikai eladás volt, hogy finoman szépen zsákolgassák a papírt. Szóval: FIGYELEM! NABI!
Én felajánlottam valamennyit, de csak akkora tételem volt, hogy azt már akár ma is visszavehetném 1500-ért. Csak addig nincs rá zsozsóm, amíg az ÁÉB nem fizet :) Egyébként mikorra várható a GVH jóváhagyása? A mai Portfolio cikkben nem említik, hogy az már meglenne, pedig én szeretnék minél előbb a pénzemhez jutni!
Segitsetek nekem pls!!! Ez az (Egy spekuláns feljegyzései) amit itt a portfolio oldalán legfelül látunk mindig hirdetve. Milyen könyv érdemes megvenni? Olvasta esetleg vki és ha igen akkor milyennek találja? Üdv
Kuko! Az a baj a MOL-lal, hogy ha majd már a könyvben tartósan jelennek meg a 10-20000 dbos csomagok, az nagyon komoly eladói többletet jelenthet, ami megakadályozza a komolyabb áremelkedést. Úgy tűnik, megjött az egyik nagy eladó a piacra (valósz az osztrákok), bár egyenlőre valóban felhajtják neki a vevőket, de mi lesz később?
Nem tudom ki szórja a MOL-t, de az is látszik, hogy valaki 5200-nál mindent vesz.... nem mozdul se erre se arra...
Törölt felhasználó2003. 06. 27. 15:52
Gyermekeim! Élénkül a Phylaxia-piac!!! Meglesz az a 65 Ft-os célár!
Törölt felhasználó2003. 06. 27. 15:50
Sziasztok! Tudom, hogy a Zala jóval többet ér mint 1600, de szerintetek érdemes felajánlani, és aztán visszavenni venni olcsóbban vagy nem esik akkorát, hogy megérné????
TIPPSAROK