én is hallottam egy két pletykát... a legérdekesebb, hogy végre mozgólódik egy halottnak tűnt papír, ezért aztán nagyot nem kockáztatsz vele, 1000 alatt még nem maradt meg eccer sem!
Törölt felhasználó2003. 04. 16. 10:49
Gyerekek! Rába szakértők! Mit tudtok a Mezőgép/Linamar-ról? Valami készülődik... A forgalom aktívabb és valami bejelentésről is pletykálnak. Ki tud valamit? Érdemes belevenni?
Szia Körte! 15:37 után már AFK voltam, és csak most tértem vissza. Ezt a Démász dolgot továbbra sem értem, egy 6,5%-os csomag cserélt gazdát, ez saját részvény nem lehetett. A többségi tulaj (EDF) adta volna el tulajdoni hányadának egy részét, vagy a Morgan? De kinek? Ha jól tudom, 5% feletti tulaj nem volt több. De miért értékelte a tranzakciót a piac ilyen negatívan? És miért nem foglalkozik a kérdéssel még érintőlegesen sem egyik tőzsdei szaklap sem? Várom a bejelentést a BÉT honlapon, mindenesetre feltűnhetne legalább egy cikkírónak, hogy a Démász tőzsdei pályafutásának legnagyobb volumenű tranzakciójának voltunk tanúi ma du 14:47:53-kor, mikor is 11500 Ft-os árfolyamon 22 darab híján 243000 darab cserélt gazdát!!! Ezenfelül további 22K forgalommal esett 4%-ot, talán megérne a dolog legalább egy említést. Na mindegy, én megemlékeztem róla :))) Az ebroki is, ők átkötést emlegettek. Ti értitek, hogy milyen átkötésről lehet szó? üdv
Törölt felhasználó2003. 04. 14. 17:22
lehoka te miért nem a befelemzőre mentél ha szemmel láthatólag ennyire érdekel a téma? v. az infomenedzsment ehhez képest adrenalinkúra? én most szakosodok kiváncsi vagyok a véleményedre
eccerű eu korrekció, a múlt hétvégén a spekik (némely külf brókercég is ) tele töltötte a puttonyt a szavazásra spekizve, de mivel semmi érdemleges változást nem hozott így most lazítanak a portfólión, benne vót a pakliban! Ez folyik most!
úgy tűnik, ez még kevés. kell rántani egyet az árfolyamon, mert ilyen olcsón még nem jönnek elő nagy tételek. 1700-on már vannak (lesznek) szép nagy csomagok
Ilyen Magas Árfolyamon Vásárlók! Próbáltam rámutatni, hogy az IEB jelenleg az ajánlat-spekuláció hatására még kissé túlértékelt, azt javaslom, hogy ne vegyétek. Csak azért mert esett egy kicsit, még nem olcsó... Még egyszer: kb 10%-kal a saját tőke/ részvény érték felett van!
TIPPSAROK