jelzés ide, jelzés oda, én nem szállok be. inkább lefelé megy, mint felfelé. majd 7500 körül kezdek pakolni a zsákba. de ez csak az én véleményem, így lehet próbálkozni :) rába .. nagyon helyes! ha soha nem menne le, akkor mikor lehetne vásárolni belőle?! lesz ez még jobb is, csak el kell találni az időpontot :)
Az a baj, hogy a nagy kapkodásra, fejetlenségre a piac hasonlóképpen, hisztérikusan reagált. A 4 nagy részvényünkre jó beszállási lehetőség volt a pénteki nap.
Sziasztok kiváncsi lennék a véleményetekre. Ti mit ajánlanátok a mai nap folyamán vételre?
Törölt felhasználó2003. 06. 20. 11:45
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ezt nevezem! Most jöttem rá igazán, hogy mi a valódi szándékod a MELLÉTELITALÁLAT rovattal. Bármit írsz, az ha bejön, király csávó vagy, ha nem jön be, akkor meg KIRÁLY csávó vagy a MELLÉTELITALÁLAT rovatban. Magyarul KIRÁLY csávó vagy! FOREVER. ÁMEN.
Tévedjál csak! Bár a jelek nem erre utalnak. Az én elméletem eddig az volt hogy 800-820 között venni 850-870 között eladni... Azért remélem nem kerül át ez az elméletem a másik forumba...
Igaz, hogy változtattam a véleményemen, de aztán az első mégis bejött. 6 pontos plusszal zárt. És 815 felett is járt. Kár, hogy én meg 805-ön adtam és 812-ért tudtam csak venni. ma -20 volt az eredmény. DE majd holnap új nap virrad!!!
TIPPSAROK