Szia Zolko! Kezdem sajnálni, hogy nem szálltam vissza 80 körül - meg akartam várni a múltkori 76-ost. Ejnye-bejnye. Na mindegy, az eladáskori harci felkiáltás akképp jelemezhetném, hogy, majd ha áttörte a százast, megnézem, mi lehet még ebből. Most elválik. Hosszú távra elég ígéretes. Hozzá sem kellene nyúlni két évig... :)
Ami ma nem esik, az emelkedni látszik :)) Ezt úgy értettem, hogy ami stagnál, vagy 3% alatt esik, az olyan, mintha emelkedne: egyenlőre a pirosak közül pl Démász, TVK. dehát messze még a zárás... TVK-t kíváncsian várom... Zolko! Elhalasztották a kilövést? Nehogy berozsdásodjon az a szputnyik! :))
igen, vmi kimaradás van TDC-nél...nálam sincs adás. a Reuters szépen küldi..., csak 15 percet késik. aszerint a helyzet változatlan a kamatemelés hatását nem nézzük egyenes adásban... :((
Az MTI működik szerencsére. Mocskos nagy esés van. 211 pont mínuszban a BUX. A Synergon 500-on megállt. Ne vegyetek! A TVK állja a sarat. Nem kell beszarni, lassan szépen felaraszol 4500-ra, ahol el lehet mérni.
Egy barátom alvállalkozóként a Graphi-val (is) dolgozik. A hír (pletyka) lényege (kicsit homályosítva): valami nagyon újon dolgoznak, ami robbanni fog (szerintük). Elég homályos?
Törölt felhasználó2003. 06. 10. 14:34
Ricsárdtól még ekkora esést nem láttam. Hát még, ha összevontan nézzük 17600-ról...
Most fordul a piac! Longoljatok Matávot, Rihárdot! Synit és lassan lehet csipegetni. A forint is megfordult: újra drágább, mint 260 Ft. Rövid energy volt. Bíztam is benne...
Nem vagy elég drága! De még leszel. Gyerekek! Mit szóltok a finom, szolid, óvatos, de mégis egyre meggyőzőbb TVK-lopakodáshoz? Jó mi? -4%-os piacon a széllel szembe pisilni! Ez aztán a derék dolog. Kár, hogy elszaladtam fürdőzni egy kicsit, így lemaradtam a kereskedés végéről. De legalább felfrissültem.
Ez most nekem jobban jött egy hideg zuhanynál is.. az elmúlt pár napban kezdtem azt hinni, hogy elbukom a vagyonkám jelentős részét. ne is lássam a közeljövőben a BUX-ot 8300 közelében!! már realizált nyereségem befektetném.. van még itt mgép szakértő? létezik, hogy készülődik egy 2. nekifutás? vagy rosszul látom? ez most nem azt jelenti, hogy a rába leírva, de ameddig beérik, addig is..
Az a 977-es vétel valami fatális tévedés volt. Valaki nem figyelt oda (és a brókere sem - ha volt egyáltalán) és piaci áron belekötött. Nem látta, hogy a két oldal között kb. 50 Ft-os marzs tátong...
Hello mindenki! egy újabb vizsga letudva. :))) Lassan meglesz a fele, időarányosan minden rendben, főleg, hogy van ismerősöm, akit az első két hétben csak húztak. Szóval holnap aktívabb leszek, ha lesz vmi érdekes...
gyerekek! Tegnap volt bent ajánlatom econetre 84-en, még amikor 90-en is vették, aztán meggondoltam, és visszavontam, egyáltalán nem volt meggyőző a csordogáló árf. - a nap vége felé kaptam volna... Hát nagyon jól tettem, hogy meggondoltam!!! Inkább vettem belőle TVK-t...
TIPPSAROK