komolyra fordítva: sztem ma még túl messziről indult neki ahhoz, hogy 2500 felett zárhasson. de hát hosszú még a du. Mindenkinek minden jót, megyek vissza tanulni :)
kapaszkodjatok meg! 13:48-kor a kötéslistám 1382Ft-on mutat egy 32000 dbos OTP kötést, ráadásul zöld színnel(=emelkedett az előző kötéshez képest, ami 2495 Fton volt) ???? vki nagyon jól járt, ha nem a rendszer technikai hibája csak a rossz adat. a grafikon is kimutatja sőt több brókercég is vki meg nagyon belepancsolt, ha elírta az eladási árat egy százassal :)))
Kedves Laurion! Azért óriási szerencséd, hogy nem Te voltál az a bróker, merthogy Te még egy ezrest ígértél volna alá :-))). Az a bizonyos kötés 2382 Ft-on volt. Az sem semmi, majd 4 milliós ajándék a vevőnek.
Barátom, Lehoka, én nem szeretném ha sértődés lenne a dologból, de ha egy közgázosnak nem sikerül a tőzsdevizsgája, akkor Munkácsy Mihály feltámad és újrafesti a "Siralomházat".
elkezdték erősen nyomni a kispajtásokat is - ez trendfordulót jelez előre! A nagyokra ilyen árfolyamon szép lassan elfogy a vevő...
Törölt felhasználó2003. 05. 23. 13:26
Laurion és a Többiek! Segítsen valaki! Hol lehetne utánanézni az elmúlt héhány év (fõleg az elmúlt 1 év lenne érdekes) során Styl részvényre született kötéseknek? Nem a grafikonra vagyok kíváncsi (az megvan), hanem a konkrét árakra darabszámmal. Köszi.
Sajnos nem tudok ilyen helyet, keresem egy ideje én is, ha találsz, írd meg ide is :)
Törölt felhasználó2003. 05. 23. 14:42
Mindenkinek felhívnám a figyelmét ezen hír jelentőségére, visszautalván a múltkori Civin-levélben is szereplő szólásra: "a lóversenyen a legjobb tipp a ló szájából származik" :)
Törölt felhasználó2003. 05. 23. 15:17
Sem utódja, sem boldog őse, sem rokona, sem ismerőse nem vagyok Laurian Badulescunak nem vagyok Laurian Badulescunak :))))
Laurion! Mészáros Tamás (aki egyébként tanárom volt a Közgázon - kissé buzoid, állandóan jól fésült és szoláriumozott, de nagyon bájos, kedves ember), aki az ÁPV jelenlegi elnöke a minap azt mondta, hogy 2003-ban az Antenna privatizációját le szeretnék zárni... Hogy ki lesz a vevő és persze mennyiért, az rejtély...
nem tudok napirendre térni ekkora véletlen egybeesésen. Fél percen belül ugyanabba a rovatba, ugyanazzal a címmel, tartalmilag majdnem ugyanazt írtuk egymástól teljesen függetlenül. Zolko! szerinted nem vicces? :)))
hihi :) csak úgy értettem, hogy a nagy tanulás közben bekukucskáltam, és látom, hogy esnek a nagyok. nincs időm utána nézni, hogy van-e valami mélyen fekvő ok, ezért kérdeztelek Titeket, biztos tájékozottabbak vagytok nálam... Tegnap volt a vizsgaidőszak első napja, és sikeresen megvan az első szigorlatom :)
Körte! Van még értelme Braut venni? Már rég az ajánlattételi tvi minimum felett van az árf, nem? Azért csak úgy lovagiasságból nem fognak kétszer annyit fizetni, mint amennyit muszály. Sőt, már 12000-rel is gáláns, nem?
mosom kezeim: a complex-szel szórakozok, azért vagyok az éterben - ha vki ismerősöm látná, hogy itt matatok, ahelyett, hogy tanulnék :) csak néha pislantok ide, na :)
Komolyan mondom: pusztán az, hogy levágják az osztalékszelvényeket , képes negatív hangulatot kelteni a piacon, függetlenül attól, hogy azért a többség tudja, hogy adott részvény esésének ez az oka. (Démász jól tartja magát, ha ez így marad, nap végére elméleti 34%-on zár... ) MOL és Zwack: ma van az utolsó nap a szelvénnyel! Egyre jobban el kezd vörösleni a képernyő a sorozatos okszerű esések miatt (Globus, Matáv,áramszolgáltat ók...), aztán már csak ezért is esik minden, ... amíg nem jövök pl én is sokadmagammal, és boldogan kezdünk visszaszállni 3-4%-kal lejjebb, egészen addig folyamatosan, amíg nem fordul a szél - onnantól kezdve pedig pár% plussz, és kezdődhet az eladás :))) azért csak kiagyaltam egy elméletet, hogy miért esik most a piac... :)) össze kellene vetnem mindezt néhány historikus adattal is, de sajnos...ez már szorgalmi feladat :)
Merre tart a Brau szerintetek? Lassan egy hullámvasút benyomását kelti...
Törölt felhasználó2003. 05. 28. 15:02
Nem tudom mennyire követitek nyomon őket... De léteznek. Jelen vannak, nap mint nap zajlanak. Az eredményük váltakozó. A párbajokról beszélek. Vannak tőrpárbajok, sakk játszmák, emberi játszmák, szócsaták, Spielberg filmje, VV2 párbaj, és vannak tőzsdei párbajok is. Ez utóbbiakat a részvények vívják, nem emberek, és az ég világon semmi jelentőségük sincs. :) Mégis megfigyelhető, hogy van néhány papír, ami hasonló árfekvésben, egymás közelében mozog, persze ezenkívül semi közük egymáshoz. És az értéküknek sem. A jelenség mégis érdekes. Persze több értelme van szektortársakat összehasonlítgatni, de én most mégsem ezt teszem. A következő nagy "párbajok" zajlanak kb év eleje óta (kb ugyanonnan indultak ui.), a következő állással: Antenna-OT P 2:1 Bchem-MOL 5:1 (K.O.) Econet-Phylax ia 3:0 (K.O.) Graphi-Matáv 2:2 Mgép-Rába 3:1 Pplast-Zkerámia 2:1 Az eredmények amolyan focisra sikerültek, mindenkitől bocsánat érte, de kifejezik az árversny állását. Új párbajok is kezdenek kialakulni, a jelenlegi állás: Brau-Richter 0:2 Egis-Zwack 0:0 Fotex-Gardenia 1:1 Globus-Rába 0:0 Megszakítjuk adásunkat: MOL megakötés irdatlanul magas áron...!!!! Egyébkén t is pont a végére értem. :) Ennyi baromságot összehordani... ez volt a mai pihim, megyek vissza seggelni a jogot..., bár úgy tűnik, kezd az agyamra menni :))) Elég focisra sikeredtek az eredmények - na persze nem véletlenül. Legyen ez a hozzászólás amolyan tisztelgés az esti BL-döntő előtt. :))) Minden jót!
sz** lehet úgy venni, hogy előre tudod: a kötés után 10 perccel máris 150 millió bukóban leszel. A kötés nem lehet véletlen, vki nagyon tudja mit akar, a másik is jól járt, megfordul a fejemben, ne vegyek-e én is? Egyébként is: osztalékszelvény nélkül is +2% - ez sejtet valamit...
Egy pillanatra azt hittem, hogy újraindul felfele... Vettem, de most, hogy látom,hogy eltűnt a vételi szándék az emberekből egy kis minimális veszteséggel mégiscsak tovább adtam. 9.000 előtt nem merek a klaviatúrához nyúlni többet...:)
Hát kiki döntse el maga :)), hogy bele mer-e vágni ismét az Egisbe. Ez az ár erősen dermacici érintett már, ha nem folytatják a kutatást, akár más területeken való alakalmazhatóságára stb..., szerintem egy ezres biztos kivonul az árf-ból :))
TIPPSAROK