ez az utolsó 6 másodperc Bchem, Rába, Richter, MOL akció parádés volt. Egy összehangolt támadás a piac ellen. :)) A Rábán meg csak ámulok. Ha nekem nyitás után 10 perccel vki azt mondja, hogy ma nem 1000 alatt fog zárni... :) Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy a napi átlaga az egész napos emelkedés ellenére is 2 havi (!) mélypont. És a héten is ez a legalacsonyabb. 05.12. 1045 15M 05.13. 1026 15M 05.14. 1040 33M 05.15. 1022 71M Hajrá Rába... :))
Ki érti a BC dolgot A fõ tulaj 90%-nál van ha kiszorít nem kell többet fizetnie mint az egy részvényre esõ sajáttõke vagy mint a 180 napi átlag. Miért veszik akkor enyiért?
Törölt felhasználó2003. 05. 15. 14:26
olybá tűnik, hogy 8357-nél lehetett a teteje - holnap már 8000-es teszt is lehet
Törölt felhasználó2003. 05. 15. 10:45
Indul a kapitális TVK rali!!!!!!!!!!!!! Remember BC!
Kedves Jós! A Fotex kísértetiesen hasonlít a febr eleji Pplastra. Ott is kijött egy nagy mínusz (1mrd), de mindenki nagy ívben lesz**** (moderáltam magam). A piac az eredményt tegnap annyival lereagálta, hogy 20 perc alatt megöntötték 114-ig (a rosszul értesültek), azóta pedig ismét töretlenül áraz valami szebb jövőt (a jól értesült része) :)) Ez önmagáért beszél, erre alapozva már lehet venni:) Főleg, ha nem kevertem össze a két csapatot, mert akkor nagy baj van :))))
Látok egy kristályt, az ajkamhoz ér... Egyre fényesebb és fényesebb. Fel kell tennem a szemüveget, bár nélküle is látom a csúcsot. Magasabb, egyre magasabb... Ki érti miért?
Zolko! A PHY-ről semmit nem tudok, csak azt, hogy múlt hét hétfőn egyszer csak betelt a pohár, hogy ott rohad benne a pénzem, és el is adtam 61-en pont időben, vettem belőle Econetet 76-ért, (tegnap azt is eladtam 94-en. (tisztán volt rajta 20% fölött, meg amit nem vesztettem a Phylaxián további 8%, cirka 30 összesen) econál most kivárom, hogy átviszi-e a 100-ast :)) Hát ennyit a Phylaxiáról :)
Laurion! A múlt héten nem voltam idehaza. Történt valami a Phylaxia háza táján? Valami rossz hír került napvilágra? Vagy mi ez a "mélyrepülés"? Mi a véleményed a Fotex-ről?
az ajánlati könyvet nézve valami mégsincs rendben a Fotexnél - már úgy értem a gyorsjelentésen kívül. :) Vagy csak balekok lennének? Vkik nagyon tudhatnak vmit :)
A vártnál sokkal jobb lesz a Danubius eredménye!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! Most jött a pletyi. (Remélem igaz is.)Gyorsan zsákoljátok, mert már csak 4 perc van!!!
és átvitte !!!, na kíváncsian várom az alvó ajánlatokat
Törölt felhasználó2003. 05. 13. 13:20
120-ast elég nehéz lesz átvinni - kíváncsi vagyok... (simán a könyvben bent van 50K, 119-121-ig pedig 100K. nem látható még legalább ennyi
Törölt felhasználó2003. 05. 13. 12:52
BC: néztem, a két nagyon kívül 03.31-i lezárással 1,26M db részvény van a piacon (ebből az áht részét képező tulaj közel fél millió db), márc 31. óta közel 400.000 db cserélt gazdát a BÉT-en, és az is zömében 7000 felett, a könyv szerinti érték közelében. A múltkor felmerült bennem a kétely, hogy lehet, hogy nem is lesz kiszorítás, hanem simán a picról bezsákolják. Hát most az adatok tükrében ez elég valószínűtlen. Szerintem a spekik veszik dögivel, (nem a CE és a VCP!) - valószínűleg továbbra is a kiszorításra játszva, de nem a BVPS miatt, hanem esetleg a VCP elég magas áron vásárolt a Milfordtól ápr 16-án, és akkor az fog szerepelni a kiszorítási ajánlatban is. (???) Ma már stabilan 8500 fölött van. Vki érti ezt? Írjatok Ti is tippeket, hogy mi lehet még az emelkedés hátterében! üdv
Szia Zolko! Lehoka záróvizsgázik, nekem sima vizsgaidőszak... hát ezért a csend :))
Törölt felhasználó2003. 05. 12. 15:45
Gyerekek! Megjöttem egyhetes külföldi kiruccanásomról. De mi ez a csönd??? Az L&L show-t levették a műsorról? Ahogy nézem a múlt héten az Econet kivételével nem sok minden történt. Bár, a Brau sem kutya... A BC 10.000-ig meg sem áll. Mi a véleményetek a Danubiusról és a Fotex-ről?
úgy látszik hasonlóan gondolkodunk. szerintem 800-830 a reális sáv, úgyhogy 8 körül én is veszek.
Törölt felhasználó2003. 05. 09. 12:32
Sziasztok! Figyeljét ek a második vonalbeli papírokat. A kékekből kiáramló tőke dobhat rajtuk, persze a mai nap elég siralmas... Egyébkén t 8100-nál mintha fordult volna a trend.
Törölt felhasználó2003. 05. 09. 10:38
Lassan elkezdhetek Matávot venni... Már csak 30 ft-ot kell esnie...
Törölt felhasználó2003. 05. 09. 10:33
No mi lesz a bejelentés? Én ökör meg már 400-at eladtam tegnap 1515-ért, hogy majd késõbb visszaveszem. Még szerencs hogy maradt belõle...
Nem hiszem, hogy ha 1 db-os kötésekkel felhúzom attól jobban el tudom adni. Ez a 3 db- os dolog is csak azt mutatja, hogy valaki vásárolni szeretne... és minnél olcsóbban... Kérdés talál-e eladót... Pár remegő kéz mindig van... (Én is néha is adok el olyan részvényt amiről azt gondolom még fog felfele menni, de biztos ami biztos...)
Kuko! Azért én azt javaslom, hogy ápolgasd azt a Gardéniát, napi 1 darabbal csodákat lehet csinálni vele zárás előtt, viszont láthatod: 3 darabbal vki leejtette 32%-kal, ez azért csak nem mindegy??? :)
Törölt felhasználó2003. 05. 08. 16:35
Előzmény:
törölt hozzászólás
Grafikon rajzoló ingyen, uaz, ami a portfolion van: http://grafikon ok.freeweb.hu jó elemezgetést :)
Törölt felhasználó2003. 05. 08. 16:33
Előzmény:
törölt hozzászólás
BC-nél napok óta ott tátong a vételen az űr: az eladóból vesz állandóan, aki vesz :)
Törölt felhasználó2003. 05. 08. 16:32
Előzmény:
törölt hozzászólás
Hi Leho! Életem egyik legjobb üzlete volt hétfőn, amikor eladtam a Phylaxiámat és vettem belőle Econetet :))
Sziasztok! Vkinek vannak adatai, becslése a közkézhányad fennmaradó nagyságáról? - lehet, hogy nem lesz kiszorítás, simán a piacról veszik meg a nagy részét???
Hát kedves Laurion ez a BUX-on már hagyomány, jó hír esetén tuti az esés, rossz hír esetén meg valószínű lesz az emelkedés. Egy kis pszichológia az egész, ui: A bennfenntesek a jó hír kijövetele előtt vesznek , mint az őrült, mikor kijön a jóhír, akkor az már mindig be van árazva, sőt egy kicsit túl is van húzva... Aztán jöhet a sok balek, aki longolni akar, a jó hír után:)) Sok sikert!
Mai elrettentő tanulság minden kisbefektetőnek (és nagynak is persze): hogy lehet jó hírrel 20%-ot bukni blueval: akik eddig vásároltak a jó hírre értékesítenek, mert lesz vevő dögivel: sok vevő 5-szörös tőkeáttéttel longot nyit, mert nincs tekintettel a fenti körülményre. Záráshoz közeledve aztán jönnek a kötelező eladások, és egymást kergetik bele a krachba - hisz nincs választásuk, az aktuális vevők viszont megrettennek az esés láttán és csak csínnyán veszegetnek (persze a mai 5 mrd-hoz képest) = nem képesek tartani az árfolyamot. A lényeg mindenkit messzemenően óvnék a TDT-től, hisz láthatóan a Richter fundamentálisan teljesen rendben van, sőt jobb mint gondolták! - mégis 4-5%-ot lehettet ma vele bukni (vagy ne adj Isten *5 = 15-20%-ot is)!
Hát én nem fogok ilyet játszani, hogy felhúzzam... Kár a jutalékért... De valakinek azért majd muszály lesz valamit tenni 150-et holnap csak 125-ről lehet elérni...
TIPPSAROK