Abszolút képben. Ez a bank már nem a Spéder Bankja, amelyiknek több-milliárdos vesztesége volt, hanem a Takarék Csoport egyik kereskedelmi bankja, hatalmas tőkeerővel a háta mögött. :)
Pont az a gond, hogy ez nem kereskedelmi bank! A kereskedelmi banki tevékenységet kipucolták az FHB-ból az átalakítás előtt és ment a Takarék Zrt-be. Semmi gond nem lenne, ha kereskedelmi bank lenne, de ez "csak" egy kifejezetten jelzálog tevékenységgel rendelkező bank.
Új korszak jön!!! OTP nem lesz mindig 10 ezer,volt 2007 ben 1300 körül utána 3000 4000 onnan feljött. Nem tart örökké semmi. TAKAREKJZB lesz a jövő bankja,már most is az. Meg amiben Mészárosnak benne van a keze az arannyá válik. Minek tették prémium kategóriába rögtön??? már 15% döntögeti Csütörtök Péntek nagy rali lesz itt. Csak azt sajnálom reggel nem vettem többet 600 alatt. Ez a papír 1000 alatt ajándék. Itt nem kell attól félni,hogy ez le megy 300 ft ra :))))))))))
1155 db le nem kötött vételi oldalon, azért ez 115 k vagy még több kellene legyen, hogy igazán felmenetelre álljon, enyhén túlzás amiket írsz, vagy megjött gyuripapa2!!?? Ha 2017 decembere óta tőzsdézel akkor most figyelni kellene még inkább egy kicsit.
Ezt írtam délután : "#82ja és a másik érdekes, amiért azt gondolom, hogy ML fog a képbe jönni, az ugyanaz az a gyanús hallgatás a PF részéről ,ami a 4IG ML-belépését is megelőzte 1-2 hónapon keresztül. Csak a vak nem látta, hogy itt valami készül a PF mégis kínosan figyelt arra, hogy ne említse meg még a nap végi összefoglalókban sem. Nem lennék meglepve, ha ma nem említenék meg azt, hogy a Takarék - mint A kategóriás részvény- limittel emelkedett. Elvégre említésre sem érdemes a mai világban." https://forum.portfolio.hu/topics/fhb-takarek-posta/20002 Lepődjetek meg, de tényleg nem látom a PF napi összefoglalójában megemlítve, hogy valamelyik A katergóriás részvény 15%-ot ment volna fel... https://www.portfolio.hu/vallalatok/esessel-zarta-a-szerdai-napot-a-magyar-tozsde.291508.html Micsoda meglepetések... Ez a hallgattatás ML-nek lassan már védjegye lesz...:-)
Nagyon szurkoltam neked. Meddig is ultel benne hogy legyen 10% nyerod? 2-3 ev? Tobb? Egy szot sem szoltam hogy add el es vedd meg kesobb, biztam benne hogy neked is sikerul. :)) es sikerult! Mar csak 1390% van hatra, hajra dmode! :))
Én felültem a vonatra 596 on nem is mostanában lesz,hogy eladom. Nem mondom azt,hogy nem veszek még belőle. Csütörtök Péntek limittel fel az szép lesz,csak el kell találni a korrekciót ami nagyon nehéz,pláne akkor ha nem is lesz :)
Elírtál egy évet az életrajzomban /2008 vége helyesen/, de meglep, hogy követed, ezzel az eddig nem látott nickkel. Támadtak már azért, mert bíztam a papírban, most Te, mert szörnyű módon óvatosságról mertem írni. Elfér a többi mellett, aztán majd meglátjuk.
Elnézést most visszanéztem Csaba40-nek akartam írni de közbe szóltál ott és véletlenül rád kattintottam, én ritkán irok ide és a fórumot is ritkán olvasom.
TAKAREKJZB