A BÉT en tényleg BUX...Nos amikor írta vki hogy 601 rn majd megtámassza - s maga is inkább csak vkivel viccelödni akart- én sem gondoltam hogy közelébe süllyed... A Bet en mostanában arfolyamot vhová várni --- Nagy kihivás, és mindegy merre megy ( mindegy mennyit) a DAX, s a többi.Holnap ennek mi lesz AZ indulóára , min max ara illetve záróára???Sztem a nyito a Mai zaró körül +/- 3Ft.A többit nem tudom( csak sejtésem van, de a inkább most nem írom, a BUX elég kiszámíthatatlan)
Hírnek jó hir,ráadásul feltűnő,hogy közlik a híreket,míg fhb volt nem volt rajuk jellemző,mert direktmód jegelték. Sajnos a piaci rossz hangulat befolyásolhatja a hírnek az értékmegjelenését mondjuk a holnapi kereskedésben.
Sziasztoknemrég lettem részvényes, "kitömtek", azt hiszem ez a helyes szó a 680-as átlagomra... :)azért bízom a jövőben, bár ez a hét egy picit elbizonytalanít, hihetetlen, mennyire nincs most forgalom a papírban, pár ezer db-al 30-40 Ft-okkal nyomták le néhány nap alattmindegy kb 3-4 évig biztosan szándékozom tartani, addig remélem megháláljaa bizalmat
TAKAREKJZB