Erőltetik, mert megtömték olyan méretű pakkokkal az eladóit, ami megakasztotta. Eddig nem akarták eladni, pont az utóbbi 2 hétben jutott eszükbe. Persze. Rallyban szintenként repkedtek a 2-3k-s pakkok. Idő kérdése, hogy mikor lesz ilyen megint. Kifacsarás van Rába módra.
ja, és én állok 614-en a 600 as vételemmel eladáson, mert előbb nekem legyen jó, mielőtt a 616-os -nak ez volt a vicc része a következő kérdésem nem vicc: hova tűnt a 700-asok klubja a papírból?
bocs, hogy beszólok, nagyon nem kell erőltetni lefelé, az a 616-os 10K végleg megakasztotta tudok mondani példákat hasonló kispapírokra, ahol 10 K nem akaszt meg emelkedést, de szerintem ti is tudjátok hosszú ideje nem volt ebből, vettem 600-on 600 darabot, hát.... bohókás ötlet volt:)
korai... még az 50 napos mozgóátlag alatt van bőven... először azt kéne űtszúrnia egy picit és felette maradni...akkor talán... de részemről van egy olyan vélemény, hogy mire TA alapon felállhatna, addigra még jobban begyűrüzik a válság, aztán lesz mire kenni hogy letolják az árat. ne legyen igazam.
Tisztelt Tulajdonostársak! Írtam a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnek A válaszukból azt szűrtem le, hogy semmit sem akarnak tenni a vagyonkezelésükben lévő Takerék Jelzálogbank részvények elértéktelenítése ellen. A bank részvényei a Diófa Befektetési alappal és a Takarékbank többségi részesedés bírtokában egy éven belül 2000FT/rv feletti áron forognának a jelenlegi ismeretek szerint..Azt szeretném tudni, hogy a bank közgyűlése Követett-e el bűncselekményt a kisebbségi tulajdonosok ellen,és hogy a nemzeti vagyonkezelő hozzáállása az államot érő több millárdos veszteség láttán kimeríti-e a hűtlen kezelés fogalmát. A válasz levélben azt javasolták, hogy ajánljam fel a Takarék Jelzálog Banknak megvételre a részvényeimet. Ezt meg is tettem, ám a sajátrészvény vásárlásra vonatkozó érvényes közgyűlési határozat ellenére elutasították a felkínált részvénycsomag megvásárlását. Azt szeretném,hogy méltányos áron vásárolják meg a részvényeinket vagy cseréljék azokat TakarékBank részvényekre. a
Tévedésből adódóan a következők szerint helyesbítem a hozzászólásomat: 2018.év utolsó negyedévében 23,5 millió forint volt az átlagos napi forgalom. 2019. év első negyedévében 845 millió forint volt a tőzsdei összforgalom és 13,6 millió Ft az átlagos napi forgalom. Második negyedévben 304 millió forintra csökkent az összforgalom és 5,8 millió Ft-ra az átlagos napi forgalom. Harmadik negyedévben tovább csökkent az összforgalom 239 millió Ft-ra és 3,74 millió Ft-ra a napi átlagforgalom. A takarékok összeolvadásának tervezett határnapjáig, 2019.október 31.-ig azt gondolom, hogy sem a forgalom volumenében, sem a rv. jelenlegi árfolyamszintjében nem lesz lényegi változás.
TAKAREKJZB