őszintén szólva (mint jelenlegi Takarékbankos ügyfél) én már azon is gondolkoztam hogy elvinni a számlámat mielőtt tényleg bedől :( nyilván kár nem érne ha bezárna hirtelen, csak pár napig nem férnék a pénzemhez, de az éppen elég.... illetve tudjátok hogy van a "mondás": ami megfordul a fejedben az máséban is... gondoljátok el ha mások is szélnek mennek. tovább gyengítve a helyzetét. annó ugyanez miatt dobtam a befektetési számlámat náluk. szarul csinálták az átállást, hetekig nem lehetett kereskedni normálisan. fogtam és otthagytam őket. akkor is biztos sok ügyfelet vesztettek. azóta Random Cap-nál okés vagyok.
eléggé szarul fest a helyzete ezekkel az átalakulásokkal. aki dobta valszeg azért dobta, mert nem látja mikor lesz belőle haszna a közeli jövőben. sokáig figyeltem amikor növekvő trendben járt de sajnos csúnyán kiesett belőle grafikonilag...csak egy elmélet, amit egyelőre a grafikon is igazol. :( kitartás akinek fentebbről van.
eléggé szarul fest a helyzete ezekkel az átalakulásokkal. aki dobta valszeg azért dobta, mert nem látja mikor lesz belőle haszna a közeli jövőben. sokáig figyeltem amikor növekvő trendben járt de sajnos csúnyán kiesett belőle grafikonilag...csak egy elmélet, amit egyelőre a grafikon is igazol. :( kitartás akinek fentebbről van.
TAKAREKJZB