Persze azt írtam majd beáll vhova az árfolyam, azt nem hogy biztosan hétfőn emelkedni fog.Ettől persze igazad is lehet még abban hogy szted inkább csökkenni fog...A jövő arfolyamadatai majd megmutatják...
Azt pedig hogy gyér a forgalom, biztos utal(hat) eszmélésre is akik csak napokban gondolkodnak esetleg még rövidebb időszakban( erre a papír mostani likviditását látva merész vállalkozás) csalódottak v. techn. Kép. Stb miatt dobják.)
persze, hogy megcsinálhatta és persze, hogy jobb a kicsi nyerő, mint bármilyen bukó. Csak d_mode kollegára az a jellemző, hogy utólag mindig kiderült róla, hogy az utolsó pillanatban pont jó irányba állt. A nagy emelkedés előtt mindig vett, a nagy esések előtt meg mindig kiszállt. Sőt volt, hogy le is bukott, hogy nem is volt olyan mennyiségű kötés a papírban, amit írt, de azóta már óvatosabb és nem ír már darabszámokat, nehogy megint előforduljon ilyen malőr... :-)
Arcodon allíts mar egy kicsit :) beírtam,hogy a kitörés napján 10 % os emelkedesnel vettem meg limiten ! Az neked az indulas elötti vétel te nagyképű! Foglalkozz inkabb az evekre visszamenőleges veragadasaiddal ami miatt fusztralt vagy papám :)
Azért itt, - főként a kisbefektetőknek - pár nap alatt 30 %-os árfolyamnyereséget lehetett realizálni. (570-ről 740). Én már 20 %-nál kidobtam, mert azt is túlzottnak találtam. A fene gondolta, hogy a tőzsdei pszichológia még rátesz 10 %-ot, aztán (Minsky-effekt) realizálnak.
Szerintem sokan gondolták, hogy átmegy ML részvénybe és hirtelen sokszorozódni fog, ez nem jött be. Én viszont legyőztem a kapzsiságom és a május 31-én 538-on vett 500darabot eladtam 717-ért és a költségek levonása után nyertem 87.303 Ft-ot, de jó sok darabom még van mínuszban.
Gratulalkok hozzá :) igy is kell ez nem a hosszú rallyk eve,sajnos rá kell jönni. Viszont vigyázz,mert sokaknak nem tetszik az ilyen,pl poreci ,mert megörül az irigységtől,hogy egyre kevesebb a beragadt társa :)
TAKAREKJZB