"Euróalapú részvénybevezetés jön a Budapesti Értéktőzsdén, a 18
kiskereskedelmi bevásárlópark portfóliót tulajdonló és üzemeltető
Shopper Park Plus Zrt. új törzsrészvények forgalomba hozatalát, és
törzsrészvényeinek bevezetését tervezi a BÉT Prémium kategóriájába. A
lakossági befektetők 2023. október 9-től jegyezhetnek részvényeket az
OTP Bank Nyrt. és a Concorde Értékpapír Zrt. mint forgalmazók
közreműködésével.
"
Egyéb tájékoztatás 2023. okt. 25. 17:20 Szerző: Shopper Park Plus Zrt. Shopper Park Plus Zrt. - Tájékoztatás jegyzés eredményéről Csatolt dokumentumok:
BÉT határozat - értékpapír bevezetése 2023. okt. 26. 15:15 Szerző: Budapesti Értéktőzsde (Piacműködtető) A Tőzsde 312/2023. számú határozata a Shopper Park Plus Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2023. október 27. napjával történő tőzsdei bevezetéséről Csatolt dokumentumok:
Érdekesnek tűnik. Mondjuk kiskereskedelemben tevékenykedik, de nem csak Magyarországon. Van benne potenciál szerintem. Pláne, ha SZIT lesz, akkor hosszú távon is.
BÉT határozat - kereskedés megkezdése 2023. nov. 15. 16:45 Szerző:
Budapesti Értéktőzsde (Piacműködtető) A Tőzsde 322/2023. számú határozata a
Shopper Park Plus Nyrt. törzsrészvény kereskedésének megkezdéséről,
valamint az alaptőke-emelésből származó részvények tőzsdei bevezetéséről
2023. november 21. napjával Csatolt dokumentumok:
Kíváncsi vagyok hogy fog muzsikálni. Van mögötte tartalom, bár a kiskereskedelem most nem a leg acélosabb, de hosszabb távon jónak tűnik. Remélem itt korrekt bevezetés lessz, nem inkorrekt mozgásokkal.
KBC-nél látszik a papír. Ez is sajnos a magyar piac “sajátossága”, hogy új részvényeknél a kereskedés indulására sok szolgáltató nem készül fel, és csak 1-2 nappal később lesz elérhető az új papír. (Vicces, hogy a BÉT részvény indulását sem volt képes időben lekövetni az Erste, pedig részt vettek abban a folyamatban. És szomorú, hogy a KBC év végén eltűnik, és a KH-nál jön a helyére a Patria. KBC legalább ebben naprakész volt.)
Sajnos nem tudom, én Erste+KBCnél vagyok. Felületen látod a papírt? Korábban vettél már EUR/USD papírt (akár külföldi tozsdeit) HUF számláról? Deviza számlával talán jobban jársz, mert nem tudom, milyen árfolyamon váltogatnák oda-vissza vétel-eladáskor HUF számlánál. Sztem a leggyorsabb, ha felhívod az OTP-t.
Rendkívüli tájékoztatás 2023. dec. 19. 17:03 Szerző: Shopper Park Plus Nyrt. Rendkívüli tájékoztatás leányvállalatban való tőkeemelésről és tagi kölcsön visszafizetéséről Csatolt dokumentumok:
Rendkívüli tájékoztatás 2023. dec. 19. 17:11 Szerző: Shopper Park Plus Nyrt. Shopper Park Plus Nyrt. - Rendkívüli tájékoztatás az opavai bevásárlópark BREEAM In-Use minősítéséről és a Kibocsátó fenntarthatósági terveiről Csatolt dokumentumok:
SPPC - Shopper Park Plus Nyrt.