Azért az beszédes,hogy szegény Vazsmegyei csak a te topikjaidból van kitíltva összesen 5-ből!!,most néztem meg az adatlapján.Részvétem Vazsi! Nyelő,ez lenne a te demokráciád??
Ezt most vádaskodásnak vegyem (vegyük)? - Mert csúnyán vádolsz (bennünket) olyannal, amit el sem követtünk és el sem követhettünk!!! Akkor inkább maradjon a Dr. Polt mint az alaptalanul vádaskodó provokátor strómanok! - Meddig mehetsz el egy ilyen gazdasági és pénzügyi, a BÉTen kitüntetett hírportálon a hazugságaiddal?
Íme, kamukirály: . “Moderációs esemény történt "Vazsmegyei" felhasználóval szemben. Moderáció: Felfüggesztés a "Fidesz hazugsággyár" topikban - 2018-01-16 23:08-ig”
No, akkor mutassad meg melyik az a topik, amiben újra engedélyezted, hogy írhatok? Én nem láttam a "főoldalon az időbeli kitiltásodat! Lehet ellenőrizni, csak ne hazudozzál!
“Ráadásul azt hazudta, hogy csak időlegesen tiltott ki, mert mire lejárt a türelmi idő végleg kitiltott!“ . Hazudsz! Az egyik “állandó” topicomból van végleg kidobva, a másikban csak felfüggesztettelek, ami már lejárt. A többiben meg eddig is, most is írkálhatsz. . Nektek lételemetek a hazudozás?
"A bevándorlási válság kezdetekor Szél Bernadett Soros véleményével megegyező nyilatkozatokat adott, együtt tüntetett a Soros-szervezetekkel, kiállt a kvóta mellett, és elítélte a kerítésépítést is. Összeszedtünk néhány Szél Bernadett-nyilatkozatot - a migránsválságról. Szél Bernadett nyilatkozatai természetesen nem véletlenek. Korábban Soros egyik szervezeténél dolgozott, pártja, az LMP a Soros-féle NGO-közegben szerveződött, ő maga többször tüntetett a Soros-szervezettel a migránsválság kezdetén." . http://www.origo.hu/itthon/20180115-soros-gyorgy-es-a-bevandorlas-szolgalataban-szel-bernadett.html . Ebben a cikkben szépen leírják miért jelent nemzetbiztonsági kockázatot Szél,az átvilágítása pedig nem mostanában volt amire hivatkozol. A magyar nép pontosan ismeri Soros nézeteit,eszméit,tervét,világosan ki is fejezte ellenvéleményét. Mindig kikéred magadnak,hogy nem vagy Soros párti,mégis állandóan a Soros eszmék mellett kardoskodsz,kár ezt tagadnod.Nektek minden fidesz hazugság ami rátok nézve hátrányos,nehezen vállalható,mint a Soros terv.Szerintem meg ez kicsinyes viselkedés,ha már ezeket az értékeket képviselitek,akkor vállaljátok is,ne hazugozzatok amiért a kormány ezt leleplezte.
De csak onnan a topikjaiból, mert ő világ legdemokratikusabb liberális kitiltója! Ráadásul azt hazudta, hogy csak időlegesen tiltott ki, mert mire lejárt a türelmi idő végleg kitiltott! Ennyit ér egy szava! A többiről ne is essen szó!
Jogot adtunk nekik! És neked mint állampolgárnak kell megmondani, hogy kinek adhatsz jogot és kinek nem? Szállj már le a magas lóról, csak egy kis porszemek vagyunk még abban a gépezetben is amit magadnak vindikálsz! Jó hogy már nem te mondod meg, hogy kit mikor lehet migránsként kezelni és tőled függ az itt tartózkodásuk mibenléte is! Tényleg röhögni kell a világnak! - Magyarország neked ugar!? Hát akkor ugrálj csak ezen az ugaron és éghetsz emiatt, mint csipkebokor az ugaron! - Ha megvetnek az ilyen kiszólásaidért, ne csodálkozz!
Ez új, hogy a kvótásoknak letelepedési engedélyt kell adni. Y ranácsi döntésben én nem láttam ilyet, csak olyat, h meneddékkérőket kellene átvennünk. Pont olyanokat, akik jelentkeznek a tranzitzónákban. Van más dokumentum is?
Bocsesz, de hol írtál tényt? A gyengeelméjű Németh Szilárd érdekből mondott hazugságát ismételted meg. Ez nem szellemi teljesítmény, csak rosszindulatú fröcsögés. A magyar nép nem tudta elmondani a vèleményét Soros nézeteivel kapcsolatban, mert azt nem ismeri. A fidesz hazugságait ismeri vele kapcsolatban. Ha Szél Soros ügynök, akkor Orbàn is, mert ugyanaz lehet sz alapja. Szél átesett a nemzetbiztonsági átvilágításon, szerintem nincs több kérdés. Németh Szilárd annyira buta, hogy a bizottság eljárásrendjét nem ismeri, aminek tagja. Már írtam, nem vagyok Soros-párti, hanem igazság-párt vagyok. Mivel a kormány és a fidesz szándékosan és gyakran hazudik a témában, nem tudok a pártjára állni. Pedig, amíg normálisan kommunikált, még ott voltam. Ez 2003-ig tartott. Ja, és köszi, hogy nem jelentettél. Megy a +.
És miből gondolod, hogy neked meg elhisszük, hogy mindent jobban tudsz, migráns (menekült) ügyben mint Magyarország kormánya? Hova gondoltad most hazudtál, vagy mindig hazudozol migráns ügyben?
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen