Bezzeg, amikor a felszámolási eljárást megszüntették, nem rohantál ide. ;)
Szólj kérlek, hova álljak be venni, ne kelljen feleslegesen nézegetni állandóan a könyvet. 12Ft-ra esetleg? Az jó, annyiért vettem először, akkor még a felszámolási eljárás is futott.
Celvizsgalat az csak jo a reszvenyeseknek abban az esetben ha a vezetok egyuttmukodnek s akarnak hosszabb tavon vmi jot.Ha jol jon ki belole a ceg megtisztul toket emel akkor leshetsz nagyokat, addig meg toporzekolhatsz itt banya, mivel masod sincs!:)
Szánalmasmegjegyzés,
Twd is így kezdődött, egy célvizsgálattal.Gondolod a felügyelet talál majd valamit az eszköz oldalon?Ezekből vastag büntetésekkel jött ki, lásd q3 listát.491ezerHUFbol mennyi büntetés jöhet ki?))))).
Twdt felfuggesztettek kamugyar, ez mas sztory csak mar olyan regota nyomod a hulyeseget hogy belerokkansz banya :)En veszem oket ha esik s.megvarom a veget, ha kihuzod addig te is megvarod nulla nyerovel :)
Egy csomo cegnel volt celvizsgalat, ott1 pl Mennyi embert beszeltel le a nyerokrol ven banya, hany embert karositottal meg? Hoztal embereket rossz helyzetekbe hogy befolyassal eltel s manipulalsz egy csomo forumos kozosseget! Azt nem mondod hogy hanyszorozott a sok papir amit fikaztal?Odajutsz ahova valo vagy s nem is olyan soka, ugyhogy a maradekot toltsd el hasznosan vagy fikazodj meg itt, a te nyomorusagod!
Elhiszem hogy pipa vagy.Én sem lennék nyugodt a helyedben.A cég a felügyeletnek számos büntetés árával tartozik, amit miért is kaptak? Az sem szokványos hogy egy tőzsdei cég mérlegfőósszege 491K, amely tevékenyéget bevallottan nem végez, árbevétele nincs...Nem csoda hogy vizsgálják.
Egy talalkozot adott helyen barmelyikunk megmerne lepni, ex tuti nem o nem jonne onnan el egyben.Csak en ismerek egy embert aki belerakna egy borondbe azert amit vele tett!Mocsadek!
En is hivtam kirandulni (az a hobbija), meghivtam ebedelni, kavezni.. mind elutasitotta. Pedig normalisan atbeszeltem volna vele a gondokat, ami nyomasztja.
Most is all a meghivasom
Tudod!? Kinek ez, kinek az...... Igazad lehet abban, hogy most hatalmas kockázatot vállaltam(elvégre tőzsdések lennénk vagy mi a fene) Ver is a víz rendesen de biztos vagyok benne, hogy megfelelő kezek még Exből is képesek doromboló cicust varázsolni. Sőt! Talán még felbeszélőt is! (ha a lábaim is használom:-)
Nincs mersze kiallni nyiltan is vallalni barmit, nagyon megegetne magat!Gondoljatok csak meg hogy akik mar nem irnak vagy sohasem irtak neki azok kozul is mennyien megvetik! Nem csoda hogy csak a neve mogott mer fikazodni!
SET Nyrt