Grat aki nyert! Mint az életben sok helyre ide is szerencse kell! Nekem 25 eve toton volt 10-sem gyilkos olasz meccsek 9500ft volt, azota mindig játszom de még efy 10-st sem hozott az a sor Lehet itt a szerencse a SET es Est papirokban lesz?!jo lenne tudni, de itt szorítok egy jo ember miatt!
Tavaly volt ,szombati nap reggel 8 előtt felraktam 5 húzás dupla tét összes b mező ( 93-97ig húzásra )10ezer ft,bejöttem az üzletbe mondom megnézem mit húztak látom telibe adta a 98-ra remegő kézzel veszem elő a szelvényt a pénztárcából és látom hogy nekem 97-ig van ! Egész nap szétvetett az ideg !!!!!!! 7,5 milla lett volna !!
grat! Júli 13.-án pénteken 10ezerért én is játszottam 5 ezret nyertem vissza. De Asszony megérzésére 250-ből 6000-ret nyertünk 2 hónapja. Majd ha annyi nyerőm lesz 1szer gondolkodtam 50 k ért játszani 4 mezőt 40 húzásért...
Bizom a megerzeseimben, hogy ezeket a cégeket nem véletlenül vettek, s hiszem hogy habár az a visszapillantó most csehül áll de lekorozzuk Ottokat, s tartósan hangsúlyozom tartósan komolyabb szintet ugrunk, mert a legutóbbi tőkeemelés csak a kezdet volt! S nem hinném hogy akik tolják be a százmilliókat 300on azok evvegen majd a 200 as szinteket nézegetik szamlaegyenlegul :)
SET Nyrt