En nem shortolnam meg a buxot, de lehet ex jobban tudja :) Ez meg egy kisebb korrekcio, nincs meg itt a bux emelkedo korszak vege. A valasztas elotti par het hozhat nemi lecsorgast de valasztas utan ujra up - szerintem
Set meg kulonosen messze van meg az igazi rallytol. Iden meg varom hogy a buntiket rendezzek, s akkor ex sem fog masolgatni 2015 os hatarozatokat. Plusssz kategoria valtast is elkepzelek meg januarban. Szoval lesz itt meg jo hir nem is keves de addig elhullik par remego kezu
nincs Mészáros papírok vannak várom a nagy mikulás rallyt lesz nemsokára.estmediában 1,1-1,7 huf ig majd 1,7-től 3huf-ig voltam majd 3,5huf tól voltam bent.elég volt most várás van egyből 0 huf is tud lenni azért vigyázni kell estmediával.
nemtom grafikonosan kielemezni ezt a papírt mert FHB netbrókerem van és május 24-el leállt a kereskedési adatok közvetítése. Elég sajnálatos hogy fél év alatt nem sikerült javítani :) talán mivel ki papír, nem sok bejelentést kaptak rá, hát azért most küldtem egyet. Jó lenne látni grafikonon egy elmúlt fél évet gyertyában forgalommal. Esetleg RSI-vel, MACD-al és Bolival. Investing.com sajnos nem méltatja megjelenítésre ezt a papírt :) tudtok más oldalt? vagy a felületetekről ilyen paraméterekkel screenshotot nyomni ide?
a portfolio-sat meg hagyjuk. ezzel a vonaldiagrammal nevetségesek. ki a rák elemez vonaldiagrammal? van még hova fejlődni :) bár gondolom technikailag kevésbé leterhelő vonaldiagrammozni mint gyertyázni.... csak próbálok megértő is lenni egyúttal :)
SET Nyrt