Ex! Itt két lehetőség van(ami pár hónap,(vagy pár hét) alatt kiderül): 1.Kamu volt(de akkor a nagy tulajok is "kitapétázhatják" a részvényeikkel a falat)-mert annyit soha nem adnak el piacon(4 millió darabot) 2.Lesz valami más tevékenységük-az majd pár év múlva derül ki mennyire jó vagy sem-,de ha lesz valami a büntetések kifizetése nem lehet akadály. Nem felbeszélés.Mindenki azt csinál amit akar!!!!!
Annyit nem tudnak eladni,csak úgy.. ..ha adni akarják valami hír(új konkrét tevékenység,tőkeemelés,bírságok rendezése,stb.)kell.. ott esetleg van esélyük kiszállni,ha akarnak..
A legnagyobb bikakorszak vege kozeledik, elotte mikulasrally, majusban reccs. Szerinted 68on boritjak be? Nem hulyek, minden kispapir 5...10szerez mielott borul, helyesbitek a legtobb.
Te konyvvizsgalo vagy? Genesisnel es humetnel volt gigaarbevetel? Rally volt csak. Legyel kreativ, ezek a kispapiros cegtulajok penzert jottek tozsdere. Magas bevezetes, zuhi, csod, megmentes, projektek stb. Nem lattad 10szer ezt 25ev alatt?
én soha nem várok semmilyen árfolyamot.a piac majd eldönti:) (ha valaha is írnék célárakat,egyből felbeszélő lennék:),de irreális árakban nem gondolkodok soha)
Hogyne láttam volna De humetben volt árbevétel és seftelt is a papír kibocsátásokkal. Azt láttam hogy amelyik pénzért jott elsősorban és nem volt tevékenysége az sanszosan bedőlt.
200 Mio feltételezem részletekben.. 1 év alatt.. de kizárt és gondolom te is tudod , hogy ez az egyedüli hir kevés lenne a névértékhez.. úgyhogy ezért lesz és kell hogy legyen hír és tőkefejlesztés.. és ezért van vétel jelenleg, mert ha így lesz, akkor már nem lehet beszállni 60 ft alatt.. akik meg több százezer darabjával veszik, azok nyilván racionálisan minimum a dupla árban gondolkodnak, méghozzá idén. :)
SET Nyrt