Nem jövünk ide! mert az estmédia cégnek nincs saját rv nem tudják a nyakunkba önteni, itt viszont a cégnek sokk rv van és lehet a nyakadba öntik, és akkor vissza 10re!
"Szerintem " nem :) de ugyanugy mint itt a 100 ftnak , amiben ketelkedtel es csak spammeltel jelentéseket .. ugyanugy kivárom hogy ott hetvened részét erje az rv :)
az a baj itt már voltak hirek,estnél még nem ,ezért több tér van estnek,igyaz itt kevés részvény van ,de nem is ugranak rá olyan sokan mint estre,ugyhogy lehet igy is ugy zis
ott még nem volt hir,csak jogerös után lesz,mert akkor kezd dolgozni a cég addig semmi sincs,igaz itt is most kezdenek dolgozni,szerintem egyezünki abban hogy ez is és az is meg yebben az évben 550 ig,yo8
Micsodát? Na Ne röhögtess)))) Sajáttőke negatív, meg nem nevezett üzleti partner, meg nem nevezett tevékenység.... Kovács ennél profibban és transzparensebben vitte a céget, miközben rommá büntették a céget.....
A jogerőben sokan biznak csak nehogy az ellenekezo iranyba induljon.. nem vagyok est ellenes . :) maradjunk inkabb a set-nel.. amit naprol napra latsz ami történik. Hany ft tőke kell hogy meggyőzzön? 500-800-1000 mio ?
Exakármi xarnak maradt még rv amin fröcsöghet?..már mindennel többszörözni lehetett..csak azért kérdezem mert akkor vennék abból is...tiszta szánalom vagy ecsém..
Itt az est topikban es a setben is mindenki pontosan tudja, hogy nem ernek ennyit ezek a papirok. Eleve elkulonitett kategoriaban megtortenhet az, hogy napon belul nulla ft kozelebe esik az arfolyam, illetve ugyanez megtortenhet a masik iranyba is, pl lehet barmikor tobb mint 100,200 stb,ugyanis nincs limit. Pontosan tudja mindenki,hogy ezen cegek nem ernek jelenleg 7mrd sot 1mrd forintot sem. A forumosok nem hulyek. Van aki 1000, van aki 10000 stb darabot belevett ezekbe, mert annyi penzt el tud vagy el akar bukni, de kedves watson es exmnbs, kerdezem toletek: van joguk bukni? Van joguk az embereknek magasabb arfolyamot, kedvezo hireket, uj tevekenysegeket varni? Itt senki nem tud semmit, csak agyalnak. Nektek nem mindegy ha pl en mindenemet elbukom? A felbeszeles es a lebeszeles is baromsag. Aki egy forum kommentelo dumajara vesz, elad, befektet, az hulye. Nyerjenek, bukjanak, ki nem sz..ja le. Bukni akar az aki estet vagy setet vett, aki pedig eladatja veluk az mit akar? Ennyire rendes? Mi ertelme van vitatkozni ezen? Senki se vegyen estet, setet, a masik tabor meg ne adja el soha. Mit vegyek watson es ex? Ird be ide, mindegyikbol veszek 100db v 1000db es ha bukok, akkor sem szidom azt aki ajanlotta, mert az a barom, aki vesz. Senki se vegyen kispapirokat, osszeomlik a vilag😊. A negativ jovokep ellenere tartom, azaz nagyon barom vagyok
Leszurhat 90 ala,nem kell eladni. Lehet,hogy nevertek kozeleben lesz hetekig. Egyelore azt sem tudjuk milyen tevekenysege lesz az uj ceguknek. Mi van a feltalalojukkal es a hidrogenes akksis terveikkel? Felolem legyen robotgyar vagy kekszshop,de menjen fel sokra😊
dobni kellett volna reggel aztán lentebb visszavenni. csak olyan üres általában az eladói oldal, hogy nem nagyon van még fal. asszem most már muszáj tartanom :( kivárás.
én úgy vélem adni venni nem egyeszerű ezt a papírt... ergo muszáj lesz felnyomni az egekig az árat, amíg hitetlenek jönnek ide, hogy legyen kikre ráadni. nem a saját párzremről beszélek hanem más fórumtagok, esetleg fórumon kívüli kisbüfik nagyobb pakkjairól. legalábbis ebben van a bizodalmam :P
SET Nyrt