Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
bocsi , csak tényleg nem fogom fel, jó hírre nem történik semmi, akkor mi történik a rossz ra? azért nem kis cég, nem neres cég.... stb... és semmi látszatja a jó hírnek.
Én azt nem értem meg mit akarunk még a coviddal csinálni? Mert a cikkbe az volt, hogy milyen jó a covidra ez a gyógyszer. Nem tudom, hova tenni ezt. Hány évvel is vagyunk a járvány után 4? Valamit elkezdtek akkor azt most lett valami eredménye, csak időközbe ennek megszűnt a relevanciája jó részt...
Ugyan akkora a relevanciája mint volt. Attól, hogy most nem mindenhonnan a coviddal kapcsolatos híreket tolják, még létezik, és kezelni is kell azt aki elkapja.
Véleményem szerint a részvényesek bizalmatlanok, és ez ilyen egyszerű. Az utóbbi időben többször is volt olyan alkalom amikor ricsinek emelkednie kellett volna, de a szöges ellentéte történt. A fórumon is ez látszik. Egy telekom vagy otp topicban például sokkal rózsásabb a hangulat abban az esetben is ha stagnál, és ez visszavetíthető a részvényesek bizalmára is.
A koronavírus nem a COVID-19-el kezdődött, bő 100 éves ismert történelme van, csak nem volt vele még akkora sztori, mint a közelmúltban. Számtalan koronavírus ismert, a COVID-19 csak egy közülük. Igen is van relevanciája, főleg a legutóbbi sokk után és, hogy a mutációnak köszönhetően még lehet vele gondunk a jövőben.... . Amúgy meg nevetséges ez a 10ft-os hasítás jó hírre, de legalább nem piros, legalábbis egyenlőre.
Én azt mondom a trumpos vámos és gyógyszerlistás hírek miatt az összes amerikai alap kiönti a fenébe és valami másba helyezi a pénzt , más magyarázat nem lehet, hogy honnan van ennyi eladó. Újabb negyedév telik el nulla emelkedéssel. Én már csak áprilistól számítok valami jóra, hátha a negyedév végével (hétfő) az összes eladó is végez. Mert egyszer már el kell fogynia végre. Áprilistól októberig meg jöhetne a tavalyi ugyanezen időszak másolata.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.