Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Otiban nagyon kellene már egy normális (legalább 900 - 1000 pontos) korrekció. Akkor talán jönne át ide egy kis plusz tőke és végre elindulhatnánk a 11K irányába.
Köszi a választ! Eddig leginkább csak a négy blue-val kereskedtem, de jó lenne egy kicsit bővíteni a kört. Most a MOL, OTP, Telekom is ment 10%-ot, nem tudom a jelentéskor mennyi lesz még bennük. Jó lenne ha a Ricsi megemberelné magát.
alapvetoen azert vettem buxot mert nedden felhivta ra a figyelmet, hogy az index longok jo potenciallal rendelkeznek, valamint az otp longjaim eladasa utan nem tudtam mar visszavenni beloluk :) igy amikor mindenki csinalt egy le-kört akkor vettem. mivel ezt nem egy részvény árfolyama adja, ezért kiegyenlitettebb es longos idoszakban nagyot tud menni. nekem eddig 3 hét alatt 56%-ot hozott a 67-es úgy, hogy a richter a 20% körüli sulyozasaval szinte semmit hozza sem tett.. ennek 71157-es a KO-ja, amihez most 14000 pontot kéne zuhanjon. ha azt nézed, hogy év végére hol tarthat esetleg a tőzsde, az 5.54-es áttét komoly hozamot jelenthet. és akkor még csak most kezdődik a jelentésszezon.. https://www.erstemarket.hu/termekek/certifikat-kereso?parameters[]=und_72
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.