Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
500 vagy 700 certivel bővültem. 200-al még nem tudom mi van a bank miatt. Így majdnem 2000 lett. Mivel nincs rv-m, nem is árt. Ne kenődjetek el, mindig így van. Szétidegel mindenkit, utána meg felrepül. OTP-t már én is gyűlölöm :D Amúgy döbbenettel néztem az 50 ft különbséget a két oldal között a TL42-ben. Ez már pofátlanul magas összeg. Hasonló árú ezüstnél 16 ft van.
Ha egyszer korrekciozna par szazat en beleveszek az otpbe egy jo adagot , rocsin kivul most nincs mas. Azert remelem hamarosan 11 fole megyunk es adok el :D
Úgy látom, hogy idén baromi könnyű lesz pénzt keresni a BÉT-en. A tőzsdei portfóliódat két részre osztod: 50% OTP, 50% Telekom. Hátradőlsz, oszt jó napot! Nem nagyon van más olyan részvény, amivel érdemes lesz foglalkozni. Max. ha Elon Musk bevásárolja magát a PonziG-be. :D . Azért maradjunk pozitívak. Hetesen megvan a három zöld gyertya. Igaz, hogy olyanok, mint én, kicsi a testük és hosszú a farkuk, de legalább zöldek.
az öntő majom remélem követi a taktikáját és megint kiáll hagyja felmenni hogy majd magasabbról öntse látszik hogy rá vagyunk utalva, mert bármikor képes bármeddig önteni
Egy kicsit benéztem, csak úgy kibicként hogy áll a mai helyzet, hát szépen lezúzták a Ricsit mondhatom. Látom volt 10900 fölött is.... Csak a szokásos rángatás, vagy van valami hír ?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.