Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ne beszélj hülyeséget, semmilyen leminősítés nem volt. Egy kilátás rontás történt, hogy figyelmeztesse a kormányt. Ha leminősítés lett volna, akkor se lenne még a bóvli kategória egyébként. Az csak az S&p-nál lehet veszélyben, mert ott eggyel vagyunk csak a bóvli felett, de az múlt héten jelentette, hogy stabil. Persze nem jó hír ez az az országnak ez világos, de benne volt már a levegőben. Az alapoknál akkor indul a kitárazás automatikusan, ha bóvliba nyomnak egy országot. A forintnak nem jó hír ez , de a Ricsi hatalmas deviza bevételének meg jó.
Arra gondolok, hogy egyes alapkezelők elkezdik kivinni a zsetont Magyarországról szépen lassan az esetleges kockázatok miatt, lehet hogy ezt már előre tudták páran akik nyomás alá helyezték a papírt
Ez a leminősítés inkább a banki szektornak lehet káros. Vagyis a pénzügyi résznek. A Richter egyfajta menedék, de ezt a szerepét sem tudja már kihasználni. Hatalmasat esett! Ez tényleg aggasztó szint már!
Nagyon adják! Úgy látom 10000 alá is mehet az év nagy reménysége. Vazze ha kiütik a tl 44-et szerintem nem nem sok részvényes marad! hihetetlen , hogy év végén itt szerncsétlenkedik a Richter. Már év elején elemzők az ANY mellett a Richtert hozták ki jó befektetésnek. Sorrra benézte mindenki a Richtert! /sajnos/
En azota hogy buktam vele csak otp . Ugyan a nagy rallinak csak a harmada volt meg de a le fel jatekban szepen kerestem azert . Es szamitok tovabbra is ! Ricsivel mindig szemeznek de mindig azt latom hogy kb esik
Hát már énis kezdek aggódni mit ne mondjak Ipari mennyiségű eladó volt ma De nem értem tegnap meg nem volt! Nem tudok elvonatkoztatni tőle hogy Amerika adja valahogy, de már reggeltől kezdve
A mol-nak nem jó az üzenete. Mit gondolnak a nagy alapok arról hogy foci csapatot vettek? Az ilyen nagy cégek csak olyan üzletekbe fektetnek ami megtérül és pénzt termel. Az ute szerintem nem ez a kategória de akkor miért vettek meg (a kérdés költői….)? Nem lennék meglepődve ha a mol egy ideig nem menne 3000ft fölé még osztalékfizetés kor sem! Szerintem a nagyok alig várják hogy meszabaduljanak tőle, akkor pedig esés lesz….
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.