Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
egyetértek, és a buzikája se akarja már 9000 alatt eladni szerintem, ahogy a múltkor se akarta, be kell látnia hogy az ordas nagy baromság 8550-nél is a certi vitte addig, amúgy megállt volna 8900 körül, akkor a múltkor is megállt 8980-nál, épeszű ember nem adja el 9000-nél (csak a robot:D)
vettem ma is valamennyit - ez most egy olyan pár hét, amit nem hiszek el - kizártnak tartom, hogy 9000 alatt nem vásárolnak fel minden egyes részvényt ilyen idei évi kilátásokkal
szóval megyek előre, amíg tudok - ez a papír többet ér :-)
nem szeretem, ha valaki keresztül húzza a számításomat és most inkább kapzsi vagyok mint félős
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.