Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
és kezdődik újra a birkózás a 9000-ért... vágás után egy srv jól tudna festeni, 9000 alatt még nekik is megérné zsákolni de ezt csak halkan merem súgni ha nem lesz én azt se tudom elképzelni hogy 8700-ről 10000 legyen nemhogy 11000, hát még 12000...
jól le van maradva a papír a várakozásokhoz képest, ha februárban megcsinálta a 10k-t majdnem, akkor most már a 11-et kéne csinálnia...valahol félúton kéne már járnunk 10 és 11 közt
és ugyebár 940nál még ment az srv mert nem volt megfelelő az árfolyam.. akkor most? más: menjen az erste az anyjába.. otp árjegyző van, mést nem látok a blueknál. iletve ezust sem megy
Eddig a pontig úgy voltam, hogy 9700 felett a TL23 certijeimet eladom kis haszonnal akár nullán, a sima részvényekkel meg megvárom az osztalékot. Most úgy vagyok, hogy 9700 felett mindent eladnék. Ekkora egy szutykot.
előbb utóbb mindenki eljut ide Lásd itt van Macus őt is elüldözte ez a papír. Csodálom hogy Norbi még ilyen kitartó. Bár már kezd egyre jobban ráérezni, 3 zöld gyertya után eladni kell, nagy beveréskor meg venni. Én meg csak hobbiból szenvedek vele már csak azért is. :)
Én is kezdem már rohadtul unni. Jobban jártam volna, ha hagytam volna, hogy 700-on kitömjenek DH részvénnyel. 10% haszonnal adhattam volna. Helyette itt szenvedek 1-2% profitért. És kitudja mi lesz itt osztalékfizetés után. Lehet, hogy 8000 alá is beöntik.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.