Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nekem is volt már 1-2x ... Otp-vel voltak ilyenek, mikor aljat keresett tavaly... De most megfogadtam hogy többé nem lépek bele ebbe a folyóba. Muszáj húzni egy stop vonalat. Igaz a másik turbo longot végül nem dobtam ki teljesen. Közel lehet a vég most már.
VG-Richter-Sajnos az 50 napos átlag alá esett az árfolyam, és ez nem jelent túl sok jót, mert az irányt inkább lefelé mutatja. A 200 napos átlag ugyan még előttünk áll, továbbra is jelentős támaszként, mert korábban két alkalommal is megfordult az árfolyam erről a szintről. Az átlagforgalom alatti volumenek is azt mutatják, hogy kevésbé aktívak a Richter befektetői, valószínűleg a tartás a helyes a mostani helyzetben azok számára, akik korábban vásároltak a papírból. https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2023/12/megpihenhet-az-otp-az-orult-meneteles-utan
Csak egy dolgot nem értek. Pár napja volt, hogy valaki 20000 db TL39 -t vett 750 fölötti áron. Akkor ő most mit csinál ?? Eleve a kibocsátható mennyiség 150000 db ? Vagy megőrült vagy van valami titok amit tud. Vagy egyik sem es az egeszet az ERSTE csinalta.
Certikkel vigyázni kell. Ha többször megnézed érdekes eladási és vevői számok vannak. Szerintem Erste manipuláció. Az 5000db-t hamar módosítják, ha beleveszel.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.