Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Megértelek, remélem fog majd úgy alakulni a helyzet hogy ezeket visszaveszed. Én továbbra is a csodavárók között maradok, mert csodák mindig vannak, csak kérdés hogy mikor.
Kénytelen leszek valami más karácsonyi ajándék után nézni, mert ez nem igazán jött be. De szilveszterkor szívesen bontanék pezsgőt, ha az utolsó 2 nap legalább közel lenne a 9 ezerhez.
nincs ez nekem, de az Októberi oldalazást szerintem lefele fogja átlépni. Hetesen, havin már nem annyira jó. 8250 jók lehetünk hosszú távra. Napi 8650 szint . az felett biztosan nem venném.
Ha srv sem tudja 8800 felett tartani az nagyon gáz. Semmi erő nincs benne sajnos. Meglátjuk a 200 napost újra. Az szokta támasztani általában. Nem is tudom most hol járhat 8500 körül?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.