Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
https://youtu.be/x2HgTOODnnk?si=8sh2c2OPnHfoMzdT Ha Balázsnak igaza lesz akkor 2024-ben a 12-15.000 közötti szinteken leszünk. Mindenki döntse el hogy érdemes tartani vagy sem!!!! Az hogy most a nagyok most épp mit terveznek a kivert kutyát sem szabad hogy érdekelje! A cég jó, az srv garancia(!!) a bevételek folyamatosan növekednek….egyedül a kormány tehet keresztbe de reméljük most épp nem fog!!
Köszi! 8-án: 11 ezer db 11-én 15 ezer db 12-én 26 ezer db 13-án 34 ezer db 14-én 31 ezer db felben nem igazán vettek ezek szerint 8-án pénteken, majd az első esős napon sem hétfőn, de utána masszívan beleálltak az esést megfogva és az emelkedést elindítva....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.