Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az elmúlt napok viszontagságai ellenére maradt bennem némi optimista morzsa, ezt próbálom most összeszedni magamban, hogy ismét várakozással tekintsek a holnapi napra. OTI,MOL,TELEKOM ma nagyot mentek, illene mos már követni őket (legalább az OTI-t)
bementek a mozgó alá, szépen csinálták szó se róla, majd dojival végül mozgó záró... Holnap 8800 körüli nyitás és fel-el ez a hétfő-kedd egy long kirázás volt 9000 előtt
Én beálltam most venni. A Telekom szép summát hozott 1-2 hét alatt (30-40%), elkezdek megszabadulni tőle. Ennek is mennie kell mostmár egyszer nemigaz hogy csak 8800-on ül már mióta
Ha az van amit gondolok, hogy adó szempontok miatt kitáraz valaki még idén, vagy valakik, akkor jövőre fog megindulni. És a pmáp aranykora is le fog áldozni, még el lehetett helyezni az utolsó tölteteket, de jövőre helyet keres majd a pénz magának. 18-19% pmáp után senkinek nem fog kelleni az 5-6%, inkább a tőzsdébe fogják forgatni. Szerintem. Remélem.
Na és túlélte egyelőre a certi (TL39) a harmadik lefelét is, azt mondtam ha harmadjára is túléli 9000 fölé megyünk. Most kicsit optimista vagyok. De nem tudom... Tl38 nem risky, abba talán el lehet kezdeni óvatosan visszaszállogatni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.