Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sajnos Telekomom nincs, attól mindig idegenkedtem, de úgy néz ki tévedés volt, mert megy előre mint a gőzhenger. Remélem a Ricsi is hoz ajándékot karácsonyra :)
Hehh, jó a vicc. De egyben rámutat a szomorú valóságra sajnos. Nekem se volt, de kénytelen voltam megszabadulni jó adag Richtertől, mert fostam hogy kiütik. Muszáj voltam diverzifikálni. Ha elbukom az összes Richtert azért az fájt volna. Így most jobb a helyzet. Meg ha nem adom el tuti kiütik..Ott voltak tőle 100 forintra.. Ilyen az én formám.
Én sem aludtam nyugodtan pár napig, összeszorított fogakkal néztem 8500 környékén és majdnem kiszálltam. Ilyen a szerencse, sajnos voltam már többször én is a rossz oldalon.
Egy bajom van megint vele, semmi forgalommal megy fel. De mikor leverik, akkor meg 2,5 milliárddal teszik. Konkrétan a telekomnak nagyobb a forgalma a mai nap. Pedig valaki nem is tartja igazi blue-nak.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.