Én most kicsit bánom hogy nem vásároltam be jobban 8650ftn. Van egy olyan gondolat a fejemben hogy ugyanaz fog történni mint az otp-vel július vége felé - mindenki a korrekciót várta erre kilőtt az árfolyam és senki sem értette miért (fundás alapon)? Utána persze kiderült…
A Richternél is brutális jó q3-rá számítok amire rá fog jönni a q4 és akkor integethetünk egy jó időre a 10000ft alatti szinteknek!!!!
Ez persze csak spekuláció!! A richternél a 9400ft történelmi csúcs!! Senki sem tudja mi van fölötte….vagy tévedek? farkasfu?! Khmmm… :-))) tudom…..előbb járjunk ott!!
A Richternél is brutális jó q3-rá számítok amire rá fog jönni a q4 és akkor integethetünk egy jó időre a 10000ft alatti szinteknek!!!!
Ez persze csak spekuláció!! A richternél a 9400ft történelmi csúcs!! Senki sem tudja mi van fölötte….vagy tévedek? farkasfu?! Khmmm… :-))) tudom…..előbb járjunk ott!!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.